Brooklyn & Nicola γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου με ευχές από τους Beckhams και σπάνιες φωτογραφίες τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Brooklyn & Nicola γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου με ευχές από τους Beckhams και σπάνιες φωτογραφίες τους

Brooklyn Beckham και Nicola Peltz-Beckham γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Οι τρυφερές αφιερώσεις και οι ευχές από τους Beckhams. 

Τι κι αν πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα του γάμου τους, η Nicola Peltz-Beckham και ο Brooklyn Beckham νιώθουν σαν να παντρεύτηκαν χθες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραμένει αχώριστο και πολύ ευτυχισμένο, με την έγγαμη ζωή να τους ταιριάζει πολύ. H 29χρονη και ο 25χρονος περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες είτε ταξιδεύοντας με τους Beckhams.

Οι γονείς και τα αδέρφια του Brooklyn έχει αγκαλιάσει την Nicola και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε όλη την οικογένεια να ποζάρει στον φακό, χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες.

Ο Brooklyn Beckham έγινε 25 αλλά η ανάρτηση της Victoria για εκείνον δεν είχε τα αναμενόμενα σχόλια

Η τρυφερή ανάρτηση της Nicola Peltz Beckham για τα 2 χρόνια γάμου με τον Brooklyn

Πριν από λίγες ώρες η 29χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram και με αφορμή την δεύτερη επέτειο γάμου με τον Brooklyn Beckham, θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση στο άλλο της μισό.

https://www.instagram.com/p/C5kL_CrtAWz/

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 2 χρόνια από τότε που παντρευτήκαμε 🤍 σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και κάθε μέρα η αγάπη μου για σένα γίνεται όλο και περισσότερη. σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερός μου φίλος- λατρεύω το παντοτινό ραντεβού μας για παιχνίδι», έγραψε η Nicola Peltz-Beckham στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People με αφορμή την 2η επέτειο του γάμου τους και δήλωσε: «Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι ενός φίλου μου για να κοιμηθούμε παρέα ή για να παίξουμε και σκέφτομαι «μπορούμε να το ξανακάνουμε;» Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μία ατελείωτη τέτοια διανυκτέρευση. Έτσι αισθάνομαι. Είναι πραγματικά ο καλύτερός μου φίλος».

https://www.instagram.com/p/Cx-_SdirVwp/

«Ο Brooklyn μου είπε ότι θα μου κάνει έκπληξη… Το τι θα είναι η έκπληξη … ίσως είναι ένας ακόμα σκύλος, κανείς δεν ξέρει. Για μένα η γλώσσα της αγάπης είναι οι σκύλοι. Αν και έχουμε ήδη πέντε», πρόσθεσε η Nicola Peltz-Beckham.

Πεθερά και νύφη τα ξαναβρήκαν! Η Victoria Beckham και η Nicola Peltz χορεύουν μαζί στην παραλία

Mέσα από τα Instagram-stories της Nicola Peltz είδαμε μια φωτογραφία του Brooklyn στην οποία κρατάει ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραψε για εκείνη.

Screenshot-2024-04-10-153223.png

«Οι χειρόγραφες κάρτες κάνουν την καρδιά μου να λιώνει», έγραψε η 29χρονη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Απριλίου του 2022 στο κτήμα των Beckhams στη Florida. Οι δύο οικογένειες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στην ομορφότερη στιγμή της ζωής τους.

Ο David Beckham ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της Peltz γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χαρούμενη επέτειος για εσάς τους δύο».

Screenshot-2024-04-10-111401.png

Η ανάρτηση του Brooklyn Beckham

«Χαρούμενη επέτειο στον άγγελό μου, είσαι το βούτυρο στο ψωμί μου, δεν μπορώ να περιμένω να μεγαλώσω νέος μαζί σου, σε αγαπώ αιώνιο κορίτσι μου», έγραψε ο 25χρονος και μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες με τη γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/C5kM_3-tDJM/

Oι ευχές από τους Beckhams

Τόσο η Victoria αλλά και David Beckham θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στο ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Victoria Beckham μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου και της νύφης της και έγραψε: «Χαρούμενη επέτειο. Σας αγαπάμε και τους δύο πολύ».

Screenshot-2024-04-10-153154.png

Παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις νύφης-πεθεράς, Peltz και Beckham είναι πολύ αγαπημένες.

1712759366018-495351153-peltz4.jpg

Απόδειξη γι' αυτό αποτελεί και η συνεργασία τους με την ηθοποιό να φορά συχνά δημιουργίες από το brand της Victoria.

Ακολούθησε ο David Beckham ο οποίος έγραψε σε Instagram-story: «Σας αγαπάμε και τους δύο. Χαρούμενη επέτειο σε εσάς».

Screenshot-2024-04-10-153147.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: nicolaannepeltzbeckham