David-Victoria Beckham γιόρτασαν το Πάσχα με τα παιδιά τους και ένα πολύ συμβολικό τραγούδι

Τσακιρίδου Χριστίνα
David-Victoria Beckham γιόρτασαν το Πάσχα με τα παιδιά τους και ένα πολύ συμβολικό τραγούδι

Oι Beckhams γιόρτασαν το Πάσχα σε πολυτελές σκάφος και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται οικογενειακά στιγμιότυπα. Η σημαντική απουσία και η τρυφερή στιγμή μεταξύ David και Victoria.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο γιόρτασαν το Πάσχα οι Beckhams, διοργανώνοντας μια mini κρουαζιέρα στον ωκεανό.

Πριν λίγα 24ωρα το διάσημο ζευγάρι και τα παιδιά τους ταξίδεψαν στο Miami όπου απόλαυσαν τις βόλτες με τη νέα τους θαλαμηγό και πέρασαν ανέμελες στιγμές, εκμεταλλευόμενοι τον καλοκαιρινό καιρό.

O χορός της Victoria και του David Beckham στο Netflix δημιούργησe το νέο challenge του Tik Tok

Οι Beckhams γιόρτασαν το Πάσχα εν πλω και μας χάρισαν τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Η Victoria, o David, ο Brooklyn με τη σύζυγό του Nicola Peltz, ο Cruz και η Harper έδωσαν το παρών στο πολυτελές yacht της οικογένειας και πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό φορώντας αυτιά λαγού.

Απών από την οικογενειακή απόδραση ήταν ο Romeo Beckham, πιθανότατα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. O 21χρονος διαγράφει λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο και αυτή την περίοδο ανήκει στο δυναμικό της Brentford FC.

https://www.instagram.com/p/C5Le4ZpoBhj/

«Καλό Πάσχα! Σε αγαπάμε και μας λείπεις Romeo Beckham! Φιλιά από τους Beckhams και Peltz Beckhams», έγραψε στην ανάρτησή της η μαμά Victoria.

Screenshot-2024-04-01-164015.png

O Romeo Beckham ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post της 49χρονης, αφήνοντας δύο emojis σε σχήμα μαύρης καρδιάς.

Μπορεί η Victoria Beckham να εξακολουθεί να φορά νάρθηκα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της ωστόσο αυτό δεν την σταμάτησε από το να διασκεδάσει με τη νύφη της, Nicola Peltz. Σε posts που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram, βλέπουμε πεθερά και νύφη να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής και να χαλαρώνουν κάτω από τον καυτό ήλιο.

https://www.instagram.com/reel/C5JNOZII2fl/

Οι δύο γυναίκες διατηρούν εξαιρετική σχέση και παρά τα παλαιότερα δημοσιεύματα που τις ήθελαν να είναι ψυχραμένες, εκείνες δείχνουν πιο αγαπημένες από ποτέ.

Το πολυτελές yacht «Riva 130 Bellissima» έχει μήκος 40 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα στο εσωτερικό του. Το εντυπωσιακό σκάφος αποτελεί τη νέα προσθήκη στην αμύθητη περιουσία των Beckhams. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η θαλαμηγός φέρεται να κόστισε 16 εκατομμύρια δολάρια καθώς διαθέτει πέντε σουίτες και αρκετές ακόμα παροχές.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

O Romeo είναι το mini me του David Beckham! Οι τρυφερές ευχές των γονιών του και οι σπάνιες photos

Victoria και David απέδειξαν ξανά πως είναι #couplegoals

Το ζευγάρι μετρά 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους αποτελούν υγιές πρότυπο και παραμένουν ενωμένοι τόσο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Victoria και David μοιράστηκαν στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο οποίο τους βλέπουμε να τραγουδούν αγκαλιασμένοι όσο απολαμβάνουν τη νυχτερινή βόλτα στη θάλασσα με το yacht τους.

https://www.instagram.com/reel/C5MtehLoxWk/

«Φιλιά από το Miami. Στο video το κορίτσι μας @nicolapeltzbeckham», έγραψε η Victoria Beckham στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι λίγο πιο παρατηρητικοί θα πρόσεξαν ότι στο σκάφος παίζει ένα πολύ συμβολικό τραγούδι, με το οποίο το ζευγάρι έχει συνδέσει αρκετές ευτυχισμένες στιγμές. Πρόκειται για την επιτυχία των Dolly Parton και Kenny Rogers «Islands In the Stream» το οποίο αποτελεί το signature τραγούδι των Beckhams.

Η Victoria Beckham με κόκκινο lingerie φόρεμα αποδεικνύει γιατί παραμένει η Posh της καρδιάς μας

Αν παρακολούθησες το ντοκιμαντέρ των Beckhams στο Netflix θα θυμάσαι πως στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου David και Victoria χόρευαν το συγκεκριμένο κομμάτι, δείχνοντάς μας πόσο αυθόρμητοι και ερωτευμένοι παραμένουν μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Πηγή κεντρικής: