Η Ελένη Ράντου υποδέχτηκε το Πάσχα νωρίτερα με το απόλυτο φόρεμα και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Ράντου υποδέχτηκε το Πάσχα νωρίτερα με το απόλυτο φόρεμα και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά

H Eλένη Ράντου στην πρώτη της φωτογραφία στα social media μετά από καιρό κατάφερε με την ανοιξιάτικη διάθεσή της να συγκεντρώσει πολλές χιλιάδες likes.

Η Ελένη Ράντου είναι από τα πιο αγαπητά άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει μέσα από τους ρόλους της αλλά και με την ευγενική της παρουσία να αποκτήσει το δικό της κοινό, το οποίο την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, γι' αυτό και οι παραστάσεις της τα τελευταία χρόνια είναι μονίμως sold out.

Η Ελένη Ράντου σε βραδινή έξοδο με την 27χρονη κόρη της - Η μεγάλη ομοιότητά τους

Κάτι ακόμη που έχει καταφέρει η Ελένη Ράντου αβίαστα είναι πως έχει και πολύ πιστούς followers στα social media της, κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις της που γεμίζουν κατευθείαν με χιλιάδες likes και σχόλια.

Η ανοιξιάτικη ανάρτηση της Ελένης Ράντου

Κάπως έτσι, λοιπόν οι διαδικτυακοί της φίλοι βλέποντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά από αρκετούς μήνες στον λογαριασμό της στο Facebook, αμέσως έσπευσαν να κάνουν like αλλά και να σχολιάσουν πόσο υπέροχη έδειχνε εκείνη στο γεμάτο χρωματιστά λουλούδια φόρεμά της αλλά και πόσο δίκιο είχε για το ότι πλέον «μυρίζει» Πάσχα ακόμα και κάθε γωνιά της πόλης, αφού τα λουλούδια να έχουν ανθίσει και η μέρα είναι ξανά πιο μεγάλη.

«Έχει μυρίσει Πάσχα!!! Mέχρι και στο κέντρο μoσχοβολάει....» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Στην gallery μπορείς να δεις μερικά από τα σχόλια που έκαναν σε αυτή την γεμάτη άνοιξη ανάρτηση της Ελένης Ράντου, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 8000 likes.

Και πάλι, λοιπόν η ηθοποιός απέδειξε πως δεν χρειάζεται να ποστάρεις καθημερινά στα social media για να σε αγαπούν και να σε σέβονται οι διαδικτυακοί σου φίλοι, ούτε πως όλες οι αναρτήσεις σου θα πρέπει να έχουν τον καλύτερο φωτισμό. Πρέπει απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Γι' αυτό και η ίδια δεν χρησιμοποιεί κάποιο φίλτρο στις φωτογραφίες της, όπως συνηθίζουν πλέον οι περισσότερες γυναίκες - διάσημες και μη - αφού όπως είχε πει σε συνέντευξή της το 2015 είναι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνά.

«Έχω συμφιλιωμένη σχέση μαζί του. Τον καλοδέχομαι. Νομίζω ότι μεγαλώνω όμορφα. Μου έχει φερθεί τρυφερά και έτσι του φέρομαι κι εγώ. Η φθορά με χαλάει. Η ανημποριά. Αλλά αυτές τις έχω δει και σε νεότερους ανθρώπους» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της και στην φοβία που έχει πλησιάζοντας τα 60 και δεν είναι άλλη από το να καταφέρει να τα φτάσει. Η απώλεια του πατέρα της στην ηλικία που είναι εκείνη τώρα ήταν κάτι που την σημάδεψε και γι' αυτό ο μεγαλύτερός της φόβος είναι να μην φύγει κι εκείνη πριν τα 60 από καρκίνο.

«Επειδή είμαι κοντά στην ηλικία του έχω έναν τεράστιο τρόμο ότι στη δική του ηλικία θα φύγω κι εγώ, γιατί ήταν καπνιστής και είμαι κι εγώ καπνίστρια, γιατί θεωρώ ότι έχω πάρει πολλά από το DNA του...πιο πιθανό δηλαδή θεωρώ ότι θα «φύγω» από τον τρόπο που έφυγε ο πατέρας μου παρά από τον τρόπο που «φεύγει» η μάνα μου. Οπότε είμαι έντρομη. Θέλω να πατήσω τα 60 σαν παλαβή για να ξεπεράσω την «πίστα», τον τρόμο ότι θα φύγω στην ηλικία του» είχε πει στον Τάσο Ιορδανίδη και το Μπαμπά-δες η Ελένη Ράντου.

Η συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Ελένη Ράντου και προβλήθηκε τον Nοέμβριο του 2000 από το Mega χωρίς να μακροημερεύει, επανέρχεται το 2025 μέσα από δύο ταινίες, έτσι ώστε να υπάρξει το φινάλε που της άξιζε.

Η Ελένη Ράντου πάντα ανθρώπινη μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο που έχει και την άνοια της μητέρα της

Μπορεί να αγαπήθηκε πολύ από το κοινό με την τηλεθέαση να φτάνει ακόμα και στο 40%, ωστόσο μετά από 6 επεισόδια η σειρά σταμάτησε ξαφνικά με πολλούς να κάνουν λόγο για πίεση και κακές συγκυρίες.

Η Ελένη Ράντου είχε αναφερθεί αργότερα σε συνέντευξή της για την ξαφνική διακοπή και το τι έφταιξε λέγοντας:

«Είναι ένα από τα καλύτερα κείμενα τηλεοπτικά που έχουν περάσει, αλλά ήταν μία δουλειά στην οποία νομίζω ότι έγινε κατάχρηση εξουσίας. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ξέρω ότι ήταν μία κακή στιγμή και παραγωγής και συνεργασίας από όλους και για όλα. Υπήρχε τρομερή πίεση από το κανάλι να παίρνει επεισόδια. Νομίζω ότι η διαχείριση του Αλέξανδρου Ρήγα, ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Αυτός κλάταρε πρώτος».

Αυτή τη φορά η παραγωγή των 2 ταινιών θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions, ωστόσο ακόμη δεν είναι γνωστό αν το καστ θα είναι το ίδιο με εκείνο που γνωρίσαμε πριν από 24 χρόνια, κάτι που όσοι είχαμε παρακολουθήσει τη σειρά θα βρίσκαμε ιδανικό.

Πέρα από την Ελένη Ράντου, στη σειρά πρωταγωνιστούσαν και οι Άβα Γαλανοπούλου, Χρύσα Ρώπα και Ελένη Καστάνη, ενώ η υπόθεση αφορούσε τη ζωή τεσσάρων γυναικών και την υπόσχεση που είχαν δώσει στον εαυτό τους να εκδικηθούν κάποια στιγμή τον κοινωνικό λειτουργό (Γεράσιμο Μαντά) που τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικώς στο ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσαν.

https://www.instagram.com/p/BXw7mqrjRl-/

Πάντως, η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε πρόσφατα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα συμμετέχει στις 2 ταινίες του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση.