Η Νικολέτα Βλαβιανού ήταν μητέρα και πατέρας για την κόρη της και τώρα αποδεικνύεται «σούπερ γιαγιά»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νικολέτα Βλαβιανού ήταν μητέρα και πατέρας για την κόρη της και τώρα αποδεικνύεται «σούπερ γιαγιά»

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όπως η Νικολέτα Βλαβιανού μεγάλωνε μόνη της την κόρη της, έτσι κι εκείνη μεγαλώνει τον γιο της έχοντας χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η Νικολέτα Βλαβιανού έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, αφού ουσιαστικά μεγάλωσαν παρέα. Η ηθοποιός απέκτησε την Μαρία Μαρκέτου (το επίθετο είναι της γιαγιάς της για να μην την συγκρίνουν με την μητέρα της, ενώ το πραγματικό της επίθετο είναι "Τόρστενσεν") όταν ήταν 22 χρονών, χώρισε ωστόσο από τον Σκανδιναβό σύζυγό της όταν ήταν η κόρη της 1 έτους.

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα δίδυμα, η εγκυμοσύνη μετά τα 40, ο χωρισμός και το υπέροχο σπίτι της

maria_marketou_1563343469_2089798949679552771_538691074.jpg

Από τότε και μέχρι σήμερα η ηθοποιός στέκεται «βράχος» δίπλα σε εκείνη, έχοντας έναν επιπλέον ρόλο, αυτόν της γιαγιάς. Η 31χρονη σήμερα Μαρία Μαρκέτου έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Γενάρη του 2019 και η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Βέβαια, η μοίρα παίζει πολλά παιχνίδια κι έτσι, όπως η Νικολέτα Βλαβιανού αναγκάστηκε να μεγαλώσει την Μαρία μόνη της, έτσι κι η κόρη της μεγαλώνει μόνη της τον Νικόλα, αφού χώρισε με τον σύζυγό της.

Η συμβίωση, η γιαγιά Νικολέτα Βλαβιανού και ομοιότητά τους

Μαμά και κόρη βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Δευτέρα 15 Απριλίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν τόσο στη σχέση τους, όσο και στο πώς είναι η καθημερινότητά τους τώρα που μένουν μαζί μεγαλώνοντας τον μικρό Νικόλα.

«Είναι αυστηρή, επειδή η μητέρα μου ήταν και πατέρας μαζί. Οπότε έτσι κι αλλιώς έπρεπε να είναι. Ως γιαγιά, είναι άλλη, "βούτυρο", του κάνει όλα τα χατίρια» είπε αρχικά η Μαρία Μαρκέτου για το πώς είναι η μαμά της ως γιαγιά.

«Η μητέρα μου μου έχει δώσει πολλή δύναμη από την αρχή, απ' όταν ήμουν έγκυος επειδή δεν ήμουν μαζί με τον πρώην άντρα μου» είπε στη συνέχεια η ίδια και πρόσθεσε «Εγώ ήθελα να φτιάξω μία οικογένεια, κάτι που δεν είχα εγώ, μια μεγάλη οικογένεια, αυτό ήθελα. Αυτό ονειρευόμουν και ονειρεύομαι, δεν έχει τελειώσει η ζωή μου».

Όσον αφορά την καθημερινότητά τους, αφού οι δυο γυναίκες μένουν μαζί πια, η Νικολέτα Βλαβιανού είπε πως δεν είναι εύκολο λόγω των ωραρίων που έχουν, φροντίζουν ωστόσο να προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους.

«Δύο γυναίκες είναι δύσκολο να είναι νοικοκυρές στο ίδιο σπίτι. Πρέπει να συνδιαζόμαστε, έτσι ώστε όταν η μία δουλεύει η άλλη να κρατάει το παιδί» δήλωσε η ηθοποιός.

Άλλωστε, η Μαρία Μαρκέτου τα τελευταία χρόνια και μετά τη γέννηση του Νικόλα, ασχολείται κι εκείνη επαγγελματικά με την υποκριτική, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σχολή υποκριτικής, ενώ συνεργάζεται και θεατρικά αυτή την περίοδο με τη μαμά της. Τα προηγούμενα χρόνια η κόρη της Νικολέτας Βλαβιανού υπήρξε και γυμνάστρια, ενώ έχει ασχοληθεί και με τα ναυτιλιακά για να βγάλει τα προς το ζην, όταν μέσω της υποκριτικής αυτό δεν ήταν εφικτό.

Η έλλειψη του μπαμπά

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια η κόρη της Νικολέτας Βλαβιανού πρόσθεσε πως μπορεί να μεγάλωσε με την απουσία του μπαμπά της να μην της κάνει εντύπωση, αφού ήταν πολύ μικρή όταν χώρισαν οι γονείς της, ωστόσο κάποια σχόλια από άλλα παιδιά στο σχολείο την έβαλαν στη διαδικασία να τον αναζητά.

Η Νικολέτα Βλαβιανού σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στον χωρισμό της λέγοντας: «Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία και ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ» είχε πει το 2020 στην Φωλιά των ΚούΚου η ηθοποιός.

Η ομοιότητα μαμάς - κόρης

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Νικολέτα Βλαβιανού και η κόρη της Μαρία πέρα από το γεγονός πως είναι μια «γροθιά» μοιάζουν και πάρα πολύ, όπως θα δεις και από τις κοινές τους φωτογραφίες.