Η Monica Bellucci θεωρεί ότι εκφράζει τη θηλυκότητά της με καλύτερο τρόπο στα 59 από ότι στα 29

Τζένη Ντεμιράι
Η Monica Bellucci θεωρεί ότι εκφράζει τη θηλυκότητά της με καλύτερο τρόπο στα 59 από ότι στα 29

 (AP Photo/Lewis Joly)

Η Monica Bellucci έκανε μία iconic φωτογράφηση και παραχώησε και μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το πέρασμα των ετών και εξήγησε ότι είναι συμφιλιωμένη με την ηλικία της.

Η Monica Bellucci πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του περιοδικού Elle Spain και φυσικά ήταν όσο εντυπωσιακή περιμέναμε.

https://www.instagram.com/p/C50YfwNtgE4/

Η 59χρονη ηθοποιός δε δίστασε να δείξει την πιο hot πλευρά της, ποζάροντας τολμηρά και φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη.

https://www.instagram.com/reel/C55XDsKNsxi/

Η Ιταλίδα καλλονή ήταν φινετσάτη, καθώς στεκόταν μπροστά από τον φακό με το κομψό off-the-shoulder φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/C56h9wrNIhz/

Η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη με νέο κούρεμα... τα curtain bangs

Η Monica Bellucci εκφράζει τη θηλυκότητά της με καλύτερο τρόπο στα 59 από ότι στα 29

Εκτός από την iconic φωτογράφηση, όμως, η Monica Bellucci παραχώησε και μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το πέρασμα των ετών και εξήγησε ότι είναι συμφιλιωμένη με την ηλικία της.

«Είμαι σαν όλους τους άλλους: λέω στον εαυτό μου ότι είναι ανώφελο να πηγαίνω ενάντια σε κάτι που είναι πιο ισχυρό από εμένα. Και αν ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η βιολογική ηλικία έχει συνέπειες, δεν απολαμβάνουμε πλέον τα πλεονεκτήματα της νεότητας. Υπάρχει ένας φυσικός “μετασχηματισμός” και έρχεται μια στιγμή που πρέπει να τον αποδεχτείς. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω να αισθάνομαι καλά και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Elle, η Monica εξομολογήθηκε πως πλέον είναι πιο ικανή να εκφράσει τη θηλυκότητά της από όσο ήταν στο παρελθόν. «Σήμερα έχουμε την ελευθερία να εκφράζουμε τη θηλυκότητά μας όπως θέλουμε. Αλλάζω με την πάροδο του χρόνου, εξελίσσομαι. Από κορίτσι γινόμαστε νεαρές γυναίκες, μητέρες, ώριμες γυναίκες», είπε η ηθοποιός.

«Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου»

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Monica Bellucci αναφέρεται στο πέρασμα των ετών. Στο παρελθόν είχε μοιραστεί ξανά τις σκέψεις της για την ηλικία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Sunday Times Style.

Τότε είχε παραδεχτεί ότι επιθυμία της είναι να «γεράσει με ήρεμο τρόπο» και δεν έχει «εμμονή» με τη διατήρηση της σιλουέτας της.

Παραδέχτηκε ότι προτιμά το κρασί, τα ζυμαρικά και το περιστασιακό μάθημα Pilates από τις εξαντλητικές προπονήσεις και τις περιοριστικές δίαιτες.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με φυσικό τρόπο. Όταν είσαι 50 ή 60 ετών δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20 ετών. Αλλάζεις, όπως όταν το μωρό σου μπαίνει στο δωμάτιο, βλέπεις ότι το πρώτο πράγμα είναι εκείνο. Εμείς ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει μια άλλη προοπτική», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.