Η δολοφονία Μπουρδούμη στο Ναυάγιο και η αποκάλυψη για Στάνκογλου: Πώς θα φτάσουμε στο φινάλε;

Κατερίνα Μπούσιου
Η δολοφονία Μπουρδούμη στο Ναυάγιο και η αποκάλυψη για Στάνκογλου: Πώς θα φτάσουμε στο φινάλε;

Η Αλίκη θα οδηγήσει στο τέλος του Παντελίδη. Στο Ναυάγιο έχουμε συνεχείς αποκαλύψεις. 

Πολύ σκληρός για να πεθάνει, αποδεικνύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Ναυάγιο ως ο δαιμόνιος δικηγόρος Παντελίδης, γιατί ακόμη και αυτά που θα δεις στο μέλλον ξεκινούν όλα από εκείνον. Ωστόσο υπάρχει ένα τρωτό του σημείο και αφορά στην επικείμενη δολοφονία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ως ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος. Σταδιακά θα δούμε και μία ακόμη και σημαντική αποκάλυψη που αφορά στον ρόλο του Γιάννη Στάνκογλου. Η Ειρήνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

Φρένο στην ασυδοσία του Παντελίδη βάζει η Αλίκη

Πολλές και παράλληλες εκπλήξεις θα έχουμε στο Ναυάγιο γιατί εκτός από τη δικαίωση των θυμάτων του Φοίνιξ, υπάρχει και η προσωπική δικαίωση σε πιο ευαίσθητα ζητήματα. Για να φτάσουμε στο τελικό φινάλε στις αρχές Ιουνίου, όπου όλα πια θα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Στα διπλά γενέθλια της οικογένειας Ταμπακάκη, ο Μιχαήλ μας αποκάλυψε τη μητέρα και τον αδελφό του

Απογοήτευση θα υπάρξει ωστόσο με έναν ξαφνικό θάνατο. Ο Παντελίδης βάζει στο στόχαστρο τον Παύλο και δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα στο αυτοκίνητό του. Έχει πλησιάσει επικίνδυνα ο δικηγόρος το παρελθόν του και θέλει να τον εξοντώσει. Αυτό είναι το τέλος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στη σειρά και η αρχή άλλων εξελίξεων. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως Παντελίδης όμως έχει κάνει ένα λάθος με αυτή την εντολή θανάτου. Τον ακούει η Αλίκη και αυτό θα είναι το τέλος του. Παρόλο που η ίδια δεν θα μας δείξει αμέσως πως θα ετοιμάσει την εξόντωσή του. Ίσα - ίσα θα μας μπερδέψει που θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που της κάνει εκείνος, μόλις μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της.

Όμως εκείνη δεν έχει ξεχάσει πως αυτή η εγκυμοσύνη προήλθε από τον βιασμό της.

https://www.instagram.com/p/C18-OxdK8b3/

Σε ένα άλλο σπίτι, σε εκείνο του Ιπποκράτη και της Ειρήνης, έχουμε άλλου τύπου εκπλήξεις. Ο Γιάννης Στάνκογλου στον τηλεοπτικό του ρόλο γίνεται ανεξέλεγκτος και βίαιος απέναντι ακόμη και στον γιο του Ορφέα. Η Ειρήνη πλέον έχει πάρει σοβαρά τα λόγια του Πέτρου για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Ιπποκράτης. Και ξεκινά και εκείνη να λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Ο Νίκος Γκέλια δηλώνει ευγνώμων για τη γοητευτική σύζυγό του: Οι σπάνιες στιγμές με την Αγγελική του

Για πρώτη φορά μάλιστα θα πάρει στα σοβαρά και τα λόγια της Ευγενίας (αδελφής της πρώην συζύγου του Ιπποκράτη) πως εκείνος τη δολοφόνησε. Αλλά τίποτε δεν θα δείξει μπροστά του. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις για να τον παγιδέψει. Και σε αυτό δυο άνθρωποι τη βοηθούν. Ο Πέτρος, αλλά και ο Άγγελος.

Το κοινό στο Twitter/X θέλει αναμφισβήτητα τον Πέτρο και την Ειρήνη ως ζευγάρι.