Η Καλομοίρα κάνει οικογενειακές διακοπές στη Florida και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καλομοίρα κάνει οικογενειακές διακοπές στη Florida και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

H Καλομοίρα, ο Γιώργος Μπούσαλης και τα τρία παιδιά τους ταξίδεψαν στην Αμερική. Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και η πόζα της τραγουδίστριας με μαγιό.

H Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική ωστόσο τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στην Ελλάδα για την προώθηση του νέου της τραγουδιού «Rolling».

Ο Γιώργος Μπούσαλης έγινε 40 ετών και η Καλομοίρα του ευχήθηκε όπως μόνο αυτή ξέρει

H Καλομοίρα κάνει διακοπές στη Florida και ποζάρει με μαγιό

Τα τελευταία 24ωρα η τραγουδίστρια και η οικογένειά της επισκέφθηκαν την Florida καθώς αποφάσισαν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο.

kalomira6.jpg

Πριν από μερικές ώρες η Καλομοίρα φόρεσε ένα κομψό μωβ μπικίνι, ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας ένα cool στιγμιότυπο. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη selfie φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι της χάρισαν κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C6BE2NBOD49/

Ανάμεσα στα σχόλια ξεχώρισαν αυτά της Mary Vitinaros και της Αποστολίας Ζώη οι οποίες έσπευσαν να στείλουν θετικά vibes και να ευχηθούν «Καλές διακοπές» στην τραγουδίστρια.

sxolio1.jpg

«Αυτή είναι η Καλομοίρα;» αναρωτήθηκαν οι followers στην πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την απόδραση της οικογένειας.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν μίλησε πρόσφατα η Καλομοίρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/

«Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο. Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον Κινέζο».

https://www.instagram.com/p/C47yj5hu8LF/

Αναφερόμενη στην μητρότητα η Καλομοίρα μοιράστηκε τα συναισθήματά της όταν έγινε πρώτη φορά μητέρα διδύμων εξηγώντας: «Ήταν χάλια οι πρώτες μέρες, μήνες. Είχα στεναχωρηθεί γιατί νόμιζα στην αρχή δένεσαι με το παιδί και έλεγα: Θεέ μου γιατί δεν δένομαι με τα παιδιά. Μου πήρε τέσσερις μήνες και είχα τόση αγωνία, αφού όταν ήταν να φέρω τον Δημήτρη στο σπίτι, γιατί έγινε μια ολόκληρη ιστορία επειδή ήταν δίδυμα και έμεινε παραπάνω στην κλινική. Δεν ήθελα να τον φέρω στο σπίτι. Ήθελα να είμαι γύρω από τους γιατρούς, να τους φέρω στο σπίτι μου».

Πηγή κεντρικής: itskalomira