Ποια είναι η επόμενη δολοφονία του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το video της σκηνής του τέλους

Κατερίνα Μπούσιου
Ποια είναι η επόμενη δολοφονία του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το video της σκηνής του τέλους

Ξεκίνησε η αρχή του τέλους του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο, με 2 γυναίκες και 2 άντρες να ερευνούν το παρελθόν του. 

Αρκετοί οι «κακοί» στη φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα στις σειρές μυθοπλασίας και όλοι αξιόλογοι. Ο Γιάννης Στάνκογλου αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση στο Ναυάγιο ως Ιπποκράτης. Γιατί σταδικά μας δείχνει την dark πλευρά του, ενώ σύντομα θα δικαιώσει τον ρόλο και τον χαρακτηρισμό του αδίστακτου ή του serial killer. Ήδη μας έδειξε με ένα πλάνο του από τα γυρίσματα πως ετοιμάζεται για έναν ακόμη φόνο. Ποιος είναι το επόμενο του θύμα; Και κυρίως πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη και ο Πέτρος;

Μετά την Κλαίρη και η Ευγενία στις...τριανταφυλλιές

Μεγάλο αγώνα κάνει τόσο ο Πέτρος όσο και ο Άγγελος στο Ναυάγιο, για να παγιδέψουν τον Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου. Τώρα πια, έχει πειστεί και η Ειρήνη πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον σύζυγό της. Πολλά τα μυστικά και δύσκολα να τα ανακαλύψουν.

Στα διπλά γενέθλια της οικογένειας Ταμπακάκη, ο Μιχαήλ μας αποκάλυψε τη μητέρα και τον αδελφό του

Η Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) ήδη θα κάνει μία μικρή συμμαχία με την Ευγενία και αδελφή της Κλαίρης που αγνοείται (πρώην συζύγου Ιπποκράτη, τον φόνο της οποία έχουμε ήδη δει, όπως και να θάβει εκείνος το πτώμα της στις τριανταφυλλιές). Η δεύτερη θα την πλησιάσει και θα προσπαθήσει να τη βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον χαρακτήρα του άντρα που παντρεύτηκε.

Αυτό που μας έβαλε σε σκέψεις όμως, ήταν το μικρής διάρκειας βίντεο που δημοσίευσε ο Γιάννης Στάνκογλου, αιματοβαμμένος. Και όχι από χτύπημα που κάποιος του έκανε, αλλά από δική του ενέργεια. Για τη συγκεκριμένη σκηνή πρέπει να παιδεύτηκε λίγο παραπάνω όπως καταλάβαμε από τη λεζάντα της ανάρτησης: «Εγώ το λέω χρονια …είμαι ηθοποιός της πρώτης και της 17ης λήψης».

https://www.instagram.com/reel/C6CWWBjNaJP/

Οι followers του ωστόσο κατάλαβαν ποιο είναι το θύμα. Φυσικά η Ευγενία.

Μόλις καταλάβει ο Ιπποκράτης πως έχει προσεγγίσει την Ειρήνη η Ευγενία θα την σκοτώσει. Η αστυνομία θα την αναζητά παντού και φυσικά θα επισκεφτεί και το σπίτι του. Εκείνος θα δηλώσει άγνοια, αλλά η Ειρήνη θα αρχίσει πλέον να φοβάται για το μέλλον της. Ο Πέτρος επίσης αγωνιά για την τύχη της αγαπημένης του, ενώ ο Άγγελος που εργάζεται και στο γραφείο του Ιπποκράτη, θα προσπαθήσει να συλλέξει και άλλα στοιχεία για την κρυφή του δράση.

Όλα αυτά, ενώ ο αξιωματικός του Λιμενικού γίνεται βίαιος με το ίδιο του το παιδί και πολεμά όλα τα θύματα του Ναυαγίου. Η δίκη μπορεί να πλησιάζει αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε αδύναμη θέση, μετά τη δολοφονία του δικηγόρου τους Παύλου Ξενάτου.

Η δολοφονία Μπουρδούμη στο Ναυάγιο και η αποκάλυψη για Στάνκογλου: Πώς θα φτάσουμε στο φινάλε;