Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Θοδώρας στον Σασμό και ο νέος γάμος Σαμαρά - Δαδακαρίδη

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Θοδώρας στον Σασμό και ο νέος γάμος Σαμαρά - Δαδακαρίδη

Με τη ελπίδα ζουν οι φανς του Σασμού, πως θα δουν τα αγαπημένα τους ζευγάρια επιτέλους ευτυχισμένα. 

Η είσοδος εδώ και αρκετούς μήνες του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον Σασμό, έφερε έναν άλλο αέρα στη σειρά και οι προσδοκίες πως αυτός θα δώσει τη λύση σε όλα, παραμένει. Το φινάλε του δικού του ρόλου ως εισαγγελέα θα έχει ευτυχώς αίσιο τέλος, αλλά ένα τραγικό συμβάν θα τον ταρακουνήσει αρκετά μέχρι να κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα - Ευγενία Σαμαρά. Προς το παρόν έχουμε άλλον γάμο.

Επίθεση με κεταμίνη στη Στέλλα

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη - αν και όλοι υποπτευόμαστε την Εύα - ποιος προκαλεί όλες τις επιθέσεις τελευταία και ποιος θέλει να προκαλέσει ταραχή σε όλους στον Σασμό. Ως εισαγγελέας ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης υπήρξε και ο ίδιος θύμα και όλο αυτό τον πηγαίνει πολύ πιο πίσω στις βασικές και πιο σημαντικές υποθέσεις του που είναι ο Στεφανής και ο Ευθύμης. Ποιος τους δολοφόνησε είναι το ερώτημα, αν και εμείς ως τηλεθεατές το ξέρουμε.

Η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό αντιμέτωπη με έναν νέο εχθρό: Πώς θα τα αλλάξει όλα ο Ρούσσος

Το επεισόδιο όπου θα δούμε όμως τη Στέλλα να δέχεται μία επίθεση από έναν άγνωστο ο οποίος την καρφώνει με μία σύριγγα που περιέχει κεταμίνη, θα είναι πολύ σημαντικό για όσα συμβούν αργότερα με τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη. Αυτό το γεγονός θα είναι που θα τον ενώσει ακόμη περισσότερο με την Ευγενία Σαμαρά. Παρά τους κινδύνους που και στο μέλλον θα αντιμετωπίσουν.

Όλα όμως δείχνουν πως στο τελευταίο επεισόδιο με το δικό τους γάμο θα ασχοληθούμε όπως και με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. Τα ευχάριστα η σεναριογράφος της σειράς μας τα επιφυλλάσει για όλα για το τέλος.

Πάντως πριν δούμε και τον θάνατο της Εύας στη σειρά, θα προλάβει να αποκαλύψει δύο πράγματα στον Χρήστο. Πρώτον πως τον Οδυσσέα είχε δολοφονήσει ο αδελφός της και τέλος πως Ευθύμης αυτοκτόνησε. Αφήνοντας ωστόσο την υπόνοια πως μπορεί κάποιος να τον οδήγησε εκεί.

https://www.instagram.com/p/C6DlBpUo4Js/

Με τούτα και με εκείνα, με τις τόσο αργές εξελίξεις στον Σασμό, μέχρι αρχές Ιουνίου πιστεύουμε πως θα έχουμε τη λύση και σε αυτό το μυστήριο και μένει να δούμε την τιμωρία ή όχι του Παύλου για αυτό. Εκτός αν στο γενικότερο κλίμα ατιμωρησίας όπως με την περίπτωση του Δημήτρη Λάλου ως Μαθιός, δούμε και αυτή την ιστορία να κλείνει παράδοξα.

Προς το παρόν έχουμε τον πρώτο γάμο της σεζόν. Με τον Γιώργο και τη Θοδώρα. Ένας follower δημοσίευσε στο Twitter/X ένα στιγμιότυπο από το τραπέζι του γάμου.

gamosgiorgou.png