Η Ίρις και ο Νίκος Πανταζάρας είναι τα δύο αδέλφια του Αργύρη και η σχέση μαζί τους είναι σπάνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ίρις και ο Νίκος Πανταζάρας είναι τα δύο αδέλφια του Αργύρη και η σχέση μαζί τους είναι σπάνια

Ο Αργύρης Πανταζάρας προέρχεται από μια οικογένεια με καλλιτεχνικό DNA. Η ηθοποιός αδερφή του και οι σπάνιες φωτογραφίες τους.

Στα 35 του χρόνια ο Αργύρης Πανταζάρας έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και να αποσπάσει το άκρως τιμητικό Βραβείο Χορν.

O δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα τη συνάδελφό του, Σίσσυ Τουμάση και φωτογράφος στην ωραιότερη στιγμή της ζωής τους δεν ήταν άλλος από τον αδερφό του, Νίκο Πανταζάρα.

https://www.instagram.com/p/C5NnSdcrTok/

Σίσσυ Τουμάση: Ο γάμος της με τον Αργύρη Πανταζάρα και ο συμβολισμός που είχε σχέση με τη μαμά της

Τα αδέρφια του Αργύρη Πανταζάρα

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Αργύρη, Νίκος Πανταζάρας είναι φωτογράφος και έχει φωτογραφήσει πολλούς καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής. Όπως ήταν αναμενόμενο Πανταζάρας-Τουμάση τον εμπιστεύτηκαν απόλυτα και του έδωσαν τη χαρά να απαθανατίσει τα κλικ του γάμου τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο Νίκος Πανταζάρας είχε εξηγήσει: «Εγώ είμαι φωτογράφος σε γάμους, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση το Πάσχα. Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερε μόνο το οικογενειακό μας περιβάλλον. Ήμασταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, 25-26 άτομα, οικογένεια κι ελάχιστοι φίλοι. Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση, ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος».

pantazaras2.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο Αργύρης Πανταζάρας αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στη στάση των γονιών του όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και στα τρία αδέρφια του.

«Έχω άλλα τρία αδέρφια, είμαστε τέσσερις. Ασχολούνται με τα δικά τους, η αδερφή μου είναι ηθοποιός, είναι η Ίριδα Πανταζάρα, αυτή άνοιξε τον δρόμο, ο αδερφός μου είναι φωτογράφος και μόνιμός μου συνεργάτης και ο μικρός μου αδερφός τώρα ενηλικιώθηκε και πάει να γίνει επιστήμονας», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός.

H ηθοποιός αδερφή του Αργύρη Πανταζάρα και η γοητευτική μητέρα τους

Η Ίρις Πανταζάρα έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του MEGA «Μια στιγμή δύο ζωές» όπου υποδυόταν την Πωλίνα.

Ίρις Πανταζάρα και Αργύρης Πανταζάρας

Η καταξιωμένη ηθοποιός έχει αφιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο θέατρο αλλά και στην οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δαυλό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του ο δημοφιλής ηθοποιός είχε μοιραστεί στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας που τον έφερε στη ζωή και όπως θα δεις η ομοιότητα με την αδερφή του είναι εμφανής.

Στις σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο της νύφης

https://www.instagram.com/p/B3mpd6xg-ne/

«Στα Γενέθλια γιορτάζει αυτός που σε έφερε στη ζωή! Μητέρα σε ευχαριστώ! Για να ανθίσουν τα κλαδιά πρέπει να αγαπάς τις ρίζες!», είχε γράψει ο Αργύρης Πανταζάρας στη λεζάντα του post.

Για την απόφασή του να παντρευτεί σε πολύ στενό κύκλο ο 35χρονος είχε εξηγήσει στον Κώστα Τσουρό: «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν».

Πηγή κεντρικής: ndp