Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε μια σπάνια photo με τον γιο της & έθεσε ένα δίλημμα στους followers

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε μια σπάνια photo με τον γιο της & έθεσε ένα δίλημμα στους followers

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναπολεί τις πρώτες βόλτες με τον 4χρονο γιο της. Η #throwback φωτογραφία, το δίλημμα που έθεσε η ηθοποιός στους fans της και τα ωραιότερα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Άκρως ανανεωμένη και δημιουργική είναι τη φετινή χρονιά η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία πραγματοποιεί περιορισμένες live εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της πρωτεύουσας.

Μετά το χωρισμό από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά η γνωστή ηθοποιός έχει αφιερωθεί πλήρως στην επαγγελματική της ζωή και στους γιους της (Μάξιμο και Κίμωνα), τολμώντας παράλληλα τα πρώτα της βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Οι νέες εικόνες της Παπουτσάκη με τους γιους φανέρωσαν τη λιακάδα μετά την καταιγίδα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε μια σπάνια #tbt φωτογραφία με τον γιο της

Πριν από μερικές ώρες η Κατερίνα Παπουτσάκη μας μετέφερε πίσω στο χρόνο, δημοσιεύοντας στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από την περίοδο που είχε γεννήσει τον μικρότερο γιο της, Κίμωνα.

kimonas.jpg

Στο #tbt στιγμιότυπο, μαμά και γιος απολαμβάνουν τη βόλτα τους με το καροτσάκι στους δρόμους της πρωτεύουσας, με την καλλιτέχνη να επισημαίνει πόσο χαρούμενη ήταν στη συγκεκριμένη λήψη με τον νεογέννητο Κίμωνα.

papoutsaki21.jpg

Λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο της να παίζει με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Η ηθοποιός ζήτησε τη γνώμη των θαυμαστών της

Το βράδυ του Σαββάτου (27/04) η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ολοκληρώσει τις live εμφανίσεις της στην Αθήνα και λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν σε αναζήτηση του outfit που θα φορέσει επί σκηνής.

papoutsaki23.jpg

Η ηθοποιός ζήτησε τη γνώμη των θαυμαστών της και τους πρότεινε να της πουν ποιο από τα δύο looks πιστεύουν ότι πρέπει να επιλέξει.

papoutsaki22.jpg

«Να πετάς ψυχή τε και σώματι», είπαν στην Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία απέδειξε (ξανά) κάτι απλό

https://www.instagram.com/p/C5_yMseojgD/

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως μητέρα και στους δύο γιους της, τον 11χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα.

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά», ομολόγησε η ηθοποιός.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Το καλύτερο «φάρμακο» για την Κατερίνα Παπουτσάκη είναι οι ανέμελες στιγμές με τους γιους της

https://www.instagram.com/p/C5toY7coeqZ/

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμός, το unfollow και η επόμενη ημέρα

Το καλοκαίρι του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά ενάμιση μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022. Έκτοτε το πρώην ζευγάρι διατηρεί τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών του, τα οποία αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους.

Πηγή κεντρικής: katerina_papoutsaki