J2US: Η Δέσποινα Βανδή έκανε στο κοινό μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια απρόσμενη ανακοίνωση

Τσακιρίδου Χριστίνα
J2US: Η Δέσποινα Βανδή έκανε στο κοινό μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια απρόσμενη ανακοίνωση

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε νησιώτικα και ενθουσίασε τους τηλεθεατές. Η διπλή αποχώρηση από το show και η ανακοίνωση της τραγουδίστριας.

Ένα από τα πιο ευχάριστα και γεμάτα εκπλήξεις lives του J2US παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (20/04). Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο να πείσουν τους κριτές και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο show.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν φανερά ευδιάθετος και ζήτησε προσωπική χάρη από τη Δέσποινα Βανδή, παρακαλώντας την να ερμηνεύσει νησιώτικα.

Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

H Δέσποινα Βανδή μας έβαλε σε party mode και έκανε μια σημαντική ανακοίνωση

Η τραγουδίστρια-κριτής δεν αρνήθηκε την παράκληση του παρουσιαστή και ανέβηκε στη σκηνή, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

H Δέσποινα Βανδή ήταν για ακόμα μια φορά εκθαμβωτική, επιλέγοντας μαύρη maxi δημιουργία με κρυστάλλους στο ντεκολτέ και σκίσιμο στο πόδι.

https://www.instagram.com/reel/C5_t-kVLDsw/

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Ζωής Παπαδοπούλου με τον Μανώλη Κλωνάρη, η Δέσποινα Βανδή επισήμανε πως θέλει να δει την τραγουδίστρια να ερμηνεύει τραγούδια της στη σκηνή, ελπίζοντας πως αυτό δεν θα συμβεί το επόμενο Σάββατο 27 Απριλίου, που η ίδια θα απουσιάζει. Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πως η απουσία της οφείλεται καθαρά σε επαγγελματικό λόγο καθώς θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ για τις εμφανίσεις της.

«Πότε θα το κάνετε, όταν θα λείπω; Μην τυχόν το κάνετε την επόμενη εβδομάδα που δεν θα είμαι εδώ και θα είμαι στο Σίδνεϊ», είπε η τραγουδίστρια on air.

O Light στην κριτική επιτροπή

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν ο Light, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό ως guest κριτής και μοιράστηκε την άποψή του με τους διαγωνιζόμενους.

«Το έχετε κάνει πιο ωραίο τώρα που δεν είμαι εγώ εδώ, το έχετε κάνει πιο grande», είπε ο Light.

Και η Βίκυ Σταυροπούλου του απάντησε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση: «Είναι η πρώτη φορά πάντως στη ζωή μου που θα με δείτε τόσο κοντά με κάτι light».

J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

Το #j2us βρέθηκε στη 2η θέση του ελληνικού Twitter/X

Στην κορυφή των Twitter trends (και συγκεκριμένα στη 2η θέση) βρέθηκε για ακόμα μια φορά το hashtag #j2us με περισσότερα από 4.600 tweets. Οι χρήστες της πλατφόρμας σχολίασαν τις αποχωρήσεις, τα acts και ευχαρίστησαν τους συντελεστές του show που τους κράτησαν συντροφιά για ένα ακόμα Σαββατόβραδο.

Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

Η διπλή αποχώρηση

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης τα ζευγάρια που θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα από το show θα είναι δύο. Τρία ζευγάρια βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση, με τους παίκτες να καλούνται να ψηφίσουν για να δώσουν ασυλία σε ένα από αυτά.

Ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη παρέμειναν στο show ενώ η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη αποχαιρέτησαν το project και τους συντελεστές.

Πηγή κεντρικής: j2us