Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι φωτογραφίες με μαγιό και το γεμάτο αγάπη σχόλιο της αδερφής της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι φωτογραφίες με μαγιό και το γεμάτο αγάπη σχόλιο της αδερφής της

H Νεφέλη Λιβιεράτου απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές και μοιράζεται αυθόρμητες εικόνες. Οι νέες πόζες με μαγιό και το σχόλιο της Δανάης Λιβιεράτου. 

Τις Κυκλάδες επέλεξαν οι περισσότεροι celebrities για τις ολιγοήμερες διακοπές τους και γιόρτασαν το Πάσχα δίπλα στη θάλασσα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Ιnstagram feed μας κατακλύστηκε από όμορφες εικόνες και videos σε δημοφιλή νησιά όπου η μουσική, τα μαγιό και το φαγητό είχαν την τιμητική τους.

Η Δανάη Λιβιεράτου κυνηγάει το όνειρό της στο Los Angeles και η αδερφή της Νεφέλη τη στηρίζει

Η Νεφέλη Λιβιεράτου απολαμβάνει τις πασχαλινές διακοπές της-Το φωτογραφικό άλμπουμ

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έκανε βαλίτσες και ταξίδεψε σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον προορισμό των πασχαλινών διακοπών της.

Πριν από λίγες ώρες η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τα highlights από την απόδρασή της και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

https://www.instagram.com/p/C6jU0j8IJut/

«Το νησί και εγώ», έγραψε η Νεφέλη Λιβιεράτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

1714925331683-611054759-nefeli4.jpg

Φορώντας μαύρο μπικίνι, λευκή maxi φούστα και navy ζακετάκι, η Νεφέλη πόζαρε στον φακό με καλοκαιρινή διάθεση και λίγο αργότερα αγνάντευε το κύμα.

livieratou2.jpg

Νωρίτερα η ίδια, μέσα από τα Instagram-stories της μας έδειξε το νέο της βραχιόλι και ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» στους διαδικτυακούς της φίλους.

livieratou1.jpg

Η Δανάη Λιβιεράτου μετά από καιρό δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον Pablo Miller

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το σχόλιο της Δανάης Λιβιεράτου έδειξε πόσο αγαπημένες είναι οι δύο αδερφές

Αρκετοί φίλοι της Νεφέλης σχολίασαν το post ωστόσο το σχόλιο της αδερφής της, Δανάης, ήταν αυτό που ξεχώρισε για μια ακόμα φορά.

livieratou3.jpg

«Οκ πέθανα», έγραψε η Δανάη Λιβιεράτου εννοώντας ότι η αδερφή της είναι συγκλονιστικά όμορφη.

Νεφέλη και Δανάη είναι ενωμένες σαν γροθιά και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που της έχουμε δει να διασκεδάζουν με κοινές παρέες ή να κάνουν διακοπές με τη μαμά ή τον μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/BsGQ5KrHX15/

Τα δύο χρόνια που τις χωρίζουν δεν αποτέλεσαν ποτέ εμπόδιο και η ομοιότητά τους κάνει πολλούς να νομίζουν πως είναι δίδυμες.

Πηγή κεντρικής: nefeli_livieratou