Η Kate Moss περπατά χέρι-χέρι με τον εγγονό του Bob Marley και «γυρνάει την πλάτη» στον δεσμό της

Η Kate Moss περπατά χέρι-χέρι με τον εγγονό του Bob Marley και «γυρνάει την πλάτη» στον δεσμό της
Invision

Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως έρχονται στην προσωπική ζωή της Kate Moss.

Πρώτη είδηση στα ξένα μέσα που ασχολούνται με τη showbiz έχει γίνει η Kate Moss και η σχέση της με τον εγγονό του Bob Marley, Skip. To 50χρονο μοντέλο βρέθηκε στην Τουρκία για να παρακολουθήσει μία εμφάνιση του αστέρα της reggae, Skip Marley και, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ενθουσιάστηκε σε μεγάλο βαθμό με το show. Έτρεξε, μάλιστα, στη σκηνή με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν διακριτικά οι φρουροί.

Η Kate Moss ποζάρει με την κούκλα κόρη της Lila και αποκαλύπτει τους κανόνες που της βάζει η 21χρονη

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 27χρονος Marley δεν φάνηκε να ενοχλείται από τον ενθουσιασμό της, γεγονός που έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο λίγη ώρα αργότερα, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Ένας θεατής που βρέθηκε στη συναυλία του Skip, δήλωσε: «Η Kate έτρεξε στη σκηνή καθώς της άρεσε τόσο πολύ. (…) Τη συνόδευσε η ασφάλεια από τη σκηνή. Δεν ξέρω αν υπάρχει “κάτι” (ανάμεσα σε εκείνη και τον Skip), αλλά σίγουρα είναι θαυμάστρια. Ήταν όλα πολύ γλυκό».

Τα γεγονότα έγιναν στο Bodrum, μία παραθαλάσσια πόλη της νότιας Τουρκίας, την οποία η Kate Moss είναι γνωστό ότι επισκέπτεται συχνά. Εκεί, ο Skip Marley βρέθηκε συμμετέχοντας στο πολιτιστικό φεστιβάλ Med Bodrum.

Ποιος είναι ο Skip Marley

Ο Skip Marley Minto είναι ο γιος της Cedella, κόρης του Bob Marley και του David Minto. Γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1996 και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, δείχνοντας από την παιδική του ηλικία πάθος για τη μουσική. Είναι αυτοδίδακτος στο πιάνο, τα ντραμς, την κιθάρα και το μπάσο. Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2015 με την κυκλοφορία των singles «Cry to Me» και «Life» ενώ έγινε περισσότερο γνωστός τραγουδώντας με τους θείους του Damian και Stephen Marley στην περιοδεία τους «Catch a Fire».

skip-marley.jpg

Τι συμβαίνει με τη σχέση της Kate Moss;

Μετά το ταξίδι της στην Τουρκία, η Kate Moss στάθηκε ξανά στο επίκεντρο, αφού φωτογραφήθηκε μετά από περίπου τέσσερις μήνες ξανά με τον σύντροφό της και φωτογράφο Nikolai von Bismarck. Η Moss κάθισε δίπλα του κατά τη διάρκεια του fashion show Gucci Cruise 2025 στην Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ.

Ωστόσο, αυτή δεν φάνηκε να είναι μία θερμή συνάντηση. Ο σύντροφός της κοιτούσε ευθεία μπροστά, καθώς η Kate γύριζε επανειλημμένα την πλάτη της και συνομιλούσε με την κόρη της, Lila, την τραγουδίστρια των Blondie, Debbie Harry, και την Demi Moore.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP