Survivor: Η εμφάνιση τελικού από τον Ντάνιελ και τα αρνητικά σχόλια για τον «τοξικό» Χριστόφορο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η εμφάνιση τελικού από τον Ντάνιελ και τα αρνητικά σχόλια για τον «τοξικό» Χριστόφορο

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους έχασε στη μονομαχία και θα αγωνιστεί με την Δώρα για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Ένα θεαματικό Ντάνιελ Νούρκα είδαμε στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 23ης Μαΐου.

Ο παίκτης των μπλε, καθώς οδεύουμε προς τον τελικό έχει αρχίσει να δείχνει τα «δόντια» του, αποδεικνύοντας πως κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παίκτης τελικού. Άλλωστε, το κοινό τον στηρίζει όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και για την συμπεριφορά του, αφού δεν έχει απασχολήσει ποτέ με ίντριγκες.

Το κοινό θέλει τον Φάνη νικητή του Survivor μετά την απάντηση σε Γκιουλέκα και Δαλάκα

Ο αγώνας επάθλου και το ματς με Δαλάκα

Ο Ντάνιελ αποθεώθηκε αρχικά από τους fans του ριάλιτι, καθώς στον αγώνα επικοινωνίας έφερε και τους πιο πολλούς πόντους «κουβαλώντας» την ομάδα του - ειδικά μετά την απουσία του Φάνη λόγω του τραυματισμού του στον ώμο - αλλά έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί απέναντι και σε πολύ δυνατούς παίκτες, επιλέγοντας την Κατερίνα Δαλάκα και κερδίζοντάς την.

Τόσο η παίκτρια των κόκκινων είπε πως ο Ντάνιελ έκανε μια πολύ δυνατή εμφάνιση και δεν θα μπορούσε να τον κερδίσει στον αγώνα επάθλου, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης αποθέωσε τον συμπαίκτη του λέγοντας πως έκανε μια «συγκλονιστική εμφάνιση» και του αξίζει μια θέση στον τελικό.

Ο «τοξικός» Χριστόφορος και η αποθέωση του Ντάνιελ

Ο Ντάνιελ Νούρκα, όμως δεν είχε μόνο τον αγώνα επάθλου που απέδειξε τι αξίζει αλλά και τη μονομαχία διεκδικώντας μια θέση για τους 7 του παιχνιδιού. Εκεί επίσης έδειξε πόσο καλός είναι αγωνιστικά κερδίζοντας τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Στην τελική μονομαχία βρέθηκαν ο Σταμάτης Ταλαδιανός με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, με τον παίκτη των κόκκινων να χάνει κι επομένως να πρέπει να αντιμετωπίσει την Δώρα για να δούμε ποιος τελικά θα παραμείνει.

Αυτό που ξένισε ωστόσο, το κοινό στο Twitter/X ήταν η τοξική συμπεριφορά του Χριστόφορου, ο οποίος αντί απλά να επευφημεί τον συμπαίκτη του, μιλούσε απαξιωτικά για τον αντίπαλό του, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί να γίνεται σε μονομαχία, αφού πάντα όλοι οι παίκτες σέβονταν πως σε αυτόν τον αγώνα όλοι οι παίκτες παίζουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Γι' αυτό και τα αρνητικά σχόλια για τον συγκεκριμένο παίκτη ήταν πολλά, τόσο για την συμπεριφορά του όσο και για το γεγονός πως λόγω του ποδιού του δεν έπαιξε στον αγώνα επάθλου για να ξεκουραστεί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είχαν αγωνιστεί σε όλα.