Η νέα εμφάνιση της Aguilera δίχασε το TikTok μήπως όμως να σταματήσουν τα σχόλια για το σώμα της;

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νέα εμφάνιση της Aguilera δίχασε το TikTok μήπως όμως να σταματήσουν τα σχόλια για το σώμα της;

H Christina Aguilera συνεχίζει επιτυχώς τις συναυλίες της ωστόσο οι fans εστίασαν στην ανανεωμένη της εικόνα. Τα ποικίλα σχόλια στο TikTok, η απώλεια βάρους και οι νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

Η Christina Aguilera έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του Τύπου για την εμφάνισή της και τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει αρκετές ριζικές αλλαγές, τόσο στο στυλ αλλά και στις αναλογίες της.

Πριν από μερικές εβδομάδες η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί των Grammys και μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας με τη θεαματική της μεταμόρφωση.

Η 43χρονη εμφανίστηκε με πολύ ξανθά μακριά μαλλιά ωστόσο όλοι εστίασαν στην καλλίγραμμη σιλουέτα της επισημαίνοντας πως η σταρ δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ.

66th Annual Grammy Awards - Press Room
Christina Aguilera poses in the press room during the 66th annual Grammy Awards on Sunday, Feb. 4, 2024, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Η Aguilera μίλησε για την ηθική και τις «ετικέτες» που δεν θα έπρεπε να στιγματίζουν τις γυναίκες

Τα ποικίλα σχόλια για την ανανεωμένη σιλουέτα της Christina Aguilera

Η Aguilera φέρεται να έχει χάσει 19 ολόκληρα κιλά τον τελευταίο χρόνο, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναρωτιούνται αν η καλλιτέχνης κατάφερε αυτή τη μεγάλη αλλαγή με φαρμακευτικά σκευάσματα ή συνδυασμό διατροφής-άσκησης.

Τα τελευταία 24ωρα μερικά videos από τις πρόσφατες συναυλίες της Christina Aguilera στο Μεξικό έχουν γίνει viral, με τους χρήστες του TikTok να διχάζονται και να κάνουν ποικίλα σχόλια για τη σιλουέτα της τραγουδίστριας.

Screenshot-2024-05-24-151851.png

Πολλοί fans έσπευσαν να αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια δείχνει στα καλύτερά της, με τη νέα και sexy εμφάνισή της να αποθεώνεται στην πλατφόρμα.

«Δείχνει πιο νέα από εμένα και είμαι 33 ετών», «Είναι καλύτερη και από τα 20 της», «Δεν την αναγνώρισα», «Φωνάρα όπως πάντα», έγραψαν μερικοί fans.

https://www.instagram.com/p/C7UsO0Tyihh/

Η Aguilera ξεσήκωσε τα πλήθη στο μουσικό φεστιβάλ «Tecate Emblema» και εμφανίστηκε on stage με ημιδιάφανο κορμάκι, over the knee μπότες και κόκκινα γάντια.

«Ποια είναι αυτή;», «Μου πήρε πολλή ώρα να καταλάβω ότι είναι η Christina Aguilera», «Είναι σίγουρα καλά η Aguilera;», έγραψαν αρκετοί χρήστες του TikTok εκφράζοντας έντονα την ανησυχία τους για την υγεία της 43χρονης.

Η Britney τα έβαλε με τη Christina Aguilera - Η κίνηση που εξόργισε την Spears

Όχι δεν είναι throwback: Η Christina Aguilera ανέβασε φωτό και είναι όπως ακριβώς τη θυμάσαι

Το 2023 η τραγουδίστρια είχε δώσει το παρών σε πάρτι του Vanify Fair και η διαφορά στις αναλογίες της είναι εμφανής.

Ninth Breakthrough Prize Ceremony

«Ό,τι και να κάνεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σου συμπεριφέρονται με μίσος. Όσο μεγαλύτερη είσαι και όσο πιο επιτυχημένη, δυστυχώς, θα λαμβάνεις περισσότερο μίσος και προσοχή. Είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, αλλά είμαι επίσης πολύ σκληρή στο τέλος της ημέρας», είχε δηλώσει παλαιότερα η Christina Aguilera αναφερόμενη στο body shaming που υπέστη μετά τη γέννηση των παιδιών της.

«Υπάρχει πολύ στίγμα, πολύ παλιακή συμπεριφορά και ιδεώδη για το πώς οι γυναίκες θα πρέπει να δείχνουν κάπως συγκεκριμένα και ότι είναι ντροπιαστικό να μεγαλώνεις», είχε τονίσει η σταρ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: xtina