Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα φαβορί του Survivor αλλά οι φανς της Σταυρούλας ζητούν μία συγγνώμη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα φαβορί του Survivor αλλά οι φανς της Σταυρούλας ζητούν μία συγγνώμη

Θα είναι η Κατερίνα και ο Φάνης το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του Survivor;

Λίγο πριν τελειώσει ο Ιούνιος θα γίνει ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor και οι 8 παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, έχουν αρκετές ευκαιρίες ακόμη για να βρεθούν στην τελική τριάδα του τελικού. Τα μεγάλα φαβορί παραμένουν ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη, γιατί υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες. Από χθες όμως οι φανς της Σταυρούλας Χρυσαειδή που αποχώρησε οικειοθελώς πριν από δύο εβδομάδες, ζητούν από την Κατερίνα μία συγγνώμη στην παίκτρια που αδίκησε με τη συμπεριφορά της. Και υπάρχει λόγος για αυτό.

https://www.instagram.com/reel/C7WLEvOof9q/

Αγώνας μέχρι τέλους

Λίγο μετά τις Ευρωεκλογές θα ρίξει αυλαία το φετινό Survivor, το οποίο αυτή τη χρονιά, για πολλούς λόγους δεν απέφερε τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση. Αλλά η πτώση σε τέτοια μακροχρόνια τηλεοπτικά format, είναι πάντα αναμενόμενη. Λάβε υπόψη σου και τον φετινό ανταγωνισμό σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες, ειδικά στη βραδινή με υπερπληθώρα project και κυρίως σειρών μυθοπλασίας.

Survivor: Η εμφάνιση τελικού από τον Ντάνιελ και τα αρνητικά σχόλια για τον «τοξικό» Χριστόφορο

Πάντως η επαναφορά παικτών παλαιότερων Survivor, φαίνεται ξεκάθαρα πως φέτος δεν λειτούργησε. Λίγο πριν το νήμα του τέλους, ο Φάνης Μπολέτσης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας μοιάζουν ως τα ακλόνητα φαβορί για να φτάσουν στο Γαλάτσι. Με αυτή ακριβώς τη σειρά προηγούνται σύμφωνα και με τα στατιστικά των νικών τους.

Για όλους τους υπόλοιπους είναι μακρύς ο δρόμος για να τους φτάσουν, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Από τις άτυχες του φετινού Survivor, είναι σίγουρα η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Επέστρεψε στο reality και είχε προβάδισμα σε νίκες, αλλά ο τελευταίος της τραυματισμός στο γόνατο της στοίχισε και έτσι αποφάσισε την αποχώρησή της. Χθες ενημέρωσε με βίντεο της στο Instagram τους φανς της, για την γνωμάτευση του γιατρού της μετά τις εξετάσεις της: Μερική ρήξη μηνίσκου.

Αυτό όμως το βίντεο ξεσήκωσε για μία ακόμη φορά τους φανς της. Γιατί όλοι θυμήθηκαν το ειρωνικό ύφος της Κατερίνας Δαλάκα και το γέλιο της, όταν η Τουρκάλα παίκτρια Nagihan, είχε πει πως ο τραυματισμός της Σταυρούλας δεν ήταν σοβαρός και ήταν περισσότερο η ψυχολογία της που δεν βοηθούσε την παίκτρια. Τελικά απεδείχθη πως ο τραυματισμός ήταν όντως σοβαρός. Μήπως η Κατερίνα θα έπρεπε με την επιστροφή της στην Ελλάδα να ζητήσει μία μεγάλη συγγνώμη από τη συμπαίκτριά της; Χλωμό.