Survivor: Η ανάρτηση της Ασημίνας για τον Φάνη μετά τον νέο τραυματισμό του και οι «σπόντες»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η ανάρτηση της Ασημίνας για τον Φάνη μετά τον νέο τραυματισμό του και οι «σπόντες»

Παρά τις κόντρες τους και τα όσα είχε πει ο Φάνης για τον δικό της τραυματισμό η Ασημίνα στηρίζει τον Φάνη, αλλά λέει και μια μια μεγάλη αλήθεια για τους τραυματισμούς.

Σχεδόν ένα μήνα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, τα πράγματα για ένα από τα μεγαλύτερα - αν όχι το πιο μεγάλο - φαβορί για να πάει στον τελικό και να κερδίσει το φετινό έπαθλο φαίνεται πως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα φαβορί του Survivor αλλά οι φανς της Σταυρούλας ζητούν μία συγγνώμη

Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος στατιστικά ήταν ο καλύτερος παίκτης όλο αυτό το διάστημα στο ριάλιτι. Ο παίκτης των μπλε την εβδομάδα που πέρασε είχε έναν τραυματισμό στον ώμο του (του βγήκε και ξαναμπήκε) με την κατάσταση να φαίνεται σταθερή μιας και ο ίδιος έπαιξε κανονικά στον αγώνα επικοινωνίας.

Τα δάκρυα του Φάνη μετά τον νέο τραυματισμό του

Παρ' όλα αυτά στο νέο τρέιλερ, ο ίδιος φαίνεται να έχει νέο τραυματισμό στον ίδιο ώμο, με αποτέλεσμα μάλιστα να τον πιάσουν τα κλάματα και να λέει στον Γιώργο Λιανό πως ενώ είχε πει μέσα του πως ό,τι και να γινόταν με τον ώμο του θα συνέχιζε, τώρα δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι με το «ίδιο πάθος» και την «ίδια τρέλα».

Όπως είπε άλλωστε, και ο ίδιος είναι ρεαλιστής και μέσα στο παιχνίδι τα πάντα τα «ζύγιζε» όλον αυτόν τον καιρό με βάση τα δεδομένα και τις στατιστικές. Σε αυτή τη φάση, λοιπόν τα δεδομένα για τον συγκεκριμένο παίκτη είναι κάπως δυσοίωνα.

Το κοινό θέλει τον Φάνη νικητή του Survivor μετά την απάντηση σε Γκιουλέκα και Δαλάκα

Η ανάρτηση της Ασημίνας που μάς ξάφνιασε

Όλοι όσοι παρακολουθούμε το παιχνίδι αυτούς τους μήνες βλέποντας τον Φάνη σε αυτήν την κατάσταση υποπτευθήκαμε πως ίσως μια ακόμη οικειοθελής αποχώρηση λόγω τραυματισμού είναι πολύ κοντά. Στο φετινό Survivor άλλωστε, είχαμε πάρα πολλές αποχωρήσεις για λόγους υγείας και μάλιστα από παίκτες πολύ δυνατούς.

Μία από αυτούς ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε δεχθεί μάλιστα και τα πολύ αρνητικά σχόλια του Φάνη για τον δικό της τραυματισμό. Η παίκτρια των Διασήμων είχε πάθει κάταγμα στο χέρι που την κράτησε των στίβων μάχης για περίπου 2 μήνες, ενώ όταν πήρε το «ok» για να συνεχίσει με τους αγώνες, το γεγονός πως η ίδια μία έπαιζε και μία όχι είχε εκνευρίσει τον Φάνη, οδηγώντας τον σε διάφορα αρνητικά σχόλια.

Η Ασημίνα, λοιπόν δείχνοντας ανωτερότητα και αναγνωρίζοντας το πόσο καλός είναι αγωνιστικά ο Φάνης έκανε κάποιες αναρτήσεις στα Instagram stories της, με αφορμή το τρέιλερ και τον νέο τραυματισμό του, στα οποία δείχνει ξεκάθαρα την στήριξή της.

Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Κράτα γερά γιατί το αξίζεις. Είσαι παικταράς! Οι τραυματισμοί φέτος στέρησαν σε πολλούς την συνέχειά τους στο παιχνίδι. Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ για τον τραυματισμό μου, ακόμη και από τον ίδιο αλλά δεν με πειράζει και δεν κρατάω κακία σε κανέναν... Εύχομαι να είναι καλά γιατί το αξίζει να βρίσκεται στον τελικό! Μην μασάς κράτα γερά!

Ο πόνος δεν έχει μέτρο, ποτέ δεν ξέρεις πόσο πονάει κάποιος κι αυτή την στιγμή ο Φάνης πονάει και χρειάζεται στήριξη. Όλοι οι τραυματισμοί στο Survivor χρειάζονται κατανόηση και στήριξη και όχι πόλεμο και κακόβουλα σχόλια! Δεν θα πω τίποτα άλλο. Το μυαλό μου σε εσάς, να είστε καλά και να είστε υγιείς.

Το κοινό διχάστηκε

Η αλήθεια είναι πως το τρέιλερ και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Φάνη δίχασαν και το κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι.

Από τη μία οι φανατικοί οπαδοί του Μπολέτση έγραφαν μηνύματα στήριξης και να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος για τον τελικό - ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει μέσω ψηφοφορίας ή μονομαχίας - από την άλλη κάποιοι που δεν ξέχασαν τα όσα έλεγε για την Ασημίνα, «πήραν το αίμα τους πίσω» γράφοντας πως αν δεν μπορεί να παίξει ας αποχωρήσει, όπως έλεγε για την παίκτρια των κόκκινων και για άλλους τραυματισμένους.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να κερδίσει το Survivor για 2η φορά; Φέτος θα παίξει ρόλο ο τελικός!

Πάντως αν ο Φάνης τελικά αποχωρήσει λόγω του τραυματισμού του λίγο πριν τον τελικό, τότε ίσως μιλάμε για σίγουρη νίκη της Κατερίνας Δαλάκα, αφού είναι και η πιο καλή αγωνιστικά μαζί με τον Φάνη αλλά έχει και το δικό της φανατικό κοινό.