Η Lopez σε πάρτι και ο Affleck σε μετακόμιση: Θέμα ημερών η ανακοίνωση διαζυγίου των Bennifer;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Lopez σε πάρτι και ο Affleck σε μετακόμιση: Θέμα ημερών η ανακοίνωση διαζυγίου των Bennifer;

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Δύο μήνες πριν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δε μένουν πια μαζί. 

Η επανασύνδεσή του το 2021 έπειτα από 17 χρόνια που έζησαν χωριστά και δημιούργησαν τις οικογένειες τους, έμοιαζε για το πιο ρομαντικό παραμύθι του Hollywood. Αυτό το παραμύθι όμως για τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, δύο μήνες πριν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, μοιάζει με εφιάλτη. Είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιό τους.

https://www.instagram.com/p/C7ZxCV6vTdL/

Η Lopez περνά και μόνη της καλά

Μετά την ανεπίσημη απαγόρευση που οι manager της Jennifer Lopez στους δημοσιογράφους για να μην την ρωτήσει ξανά κανείς, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα αν έχει χωρίσει με τον Affelck, όλοι πια υποστηρίζουν πως έχουν χωρίσει και αυτός ο χωρισμός είναι αμετάκλητος.

Ελαφρώς εκνευρισμένη και αποστομωτική η Jennifer Lopez για το διαζύγιο από τον Affleck

Ήδη όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο Affleck έχει νοικιάσει μία μικρή έπαυλη στο Brentwood Pad, δύο μόλις τετράγωνα από το σπίτι που μένει η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner και τα τρία τους παιδιά. Δεν ήθελε να μείνει μακριά τους, καθώς ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος με τη Lopez ήθελε να έχει τα παιδιά του σε κοντινή απόσταση.

Το γεγονός πως άρχισε να κάνει και κάποιες εργασίες στο σπίτι, δείχνει πως δεν είναι περιστασιακός επισκέπτης. Φυσικά ο ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και πλέον κρύβει το χέρι του για να μη φανεί πως δεν έχει τη βέρα του, όταν βλέπει μπροστά του φωτογράφους.

Αντίθετα η Lopez ακολουθεί την τακτική του «Περνώ και μόνη μου καλά» και ανέβασε ένα story από ένα πάρτι δίπλα σε πισίνα σε βίλα φίλης της που είχε τα γενέθλιά της.

bennifer.jpg

Τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, θεωρούν πως είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου τους. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι (αλλά λίγοι) που υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχουν συμφωνήσει να μείνουν για λίγο μακριά ο ένας από τον άλλον και να αναθεωρήσουν τη σχέση και τον γάμο τους. Κάτι που μοιάζει απίθανο. Οι διαφωνίες τους φαίνεται πως είναι πολλές και ο έρωτας, δεν αρκεί.