Survivor: Στις κατηγορίες της Δαλάκα για κλοπή ο Φάνης απάντησε με μια αποκάλυψη για την επικοινωνία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Στις κατηγορίες της Δαλάκα για κλοπή ο Φάνης απάντησε με μια αποκάλυψη για την επικοινωνία

Τα δύο μεγάλα φαβορί του φετινού Survivor, σε μεγάλη κόντρα για το ποιος «κλέβει» ποιον στο ριάλιτι.

Ο κακός χαμός έγινε στο δεύτερο συμβούλιο αυτής της εβδομάδας στο Survivor, αφού η Κατερίνα Δαλάκα και ο Φάνης Μπολέτσης - τα δύο μεγάλα φαβορί για να κερδίσουν το φετινό έπαθλο - ήρθαν σε μεγάλη ρίξη. Ο λόγος, οι διάφορες «κλοπές».

Survivor: Το απαράδεκτο σχόλιο του Γκιουλέκα και η στρατηγική της Δώρας που αποκάλυψε ο Ντάνιελ

Τα τοτέμ και η «κλοπή»

Όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα ασυλίας, κατά τον οποίο η Κατερίνα Δαλάκα είδε τον Φάνη να στήνει ξανά τα τοτέμ που έπρεπε να πετύχουν για να κερδίσουν τον πόντο, βάζοντας αυτά της κόκκινης ομάδας πιο κοντά και της μπλε πιο πίσω, ευνοώντας την ομάδα του.

Βέβαια, οι υπεύθυνοι των αγωνισμάτων άλλαξαν τον κανόνα του αγωνίσματος, σύμφωνα με τον οποίο αν κάποιο τοτέμ έπεφτε κατά λάθος επειδή το σακί που πετούσαν χτυπούσε την ξύλινη βάση που βρισκόταν, θα έπρεπε να το επανατοποθετήσουν καθώς αυτός ο πόντος δεν θα μετρούσε.

Εκεί ακριβώς «πάτησε» και ο Φάνης κατά τη διάρκεια του συμβουλίου λέγοντας πως αν ήθελε να ευνοήσει την ομάδα του θα έβαζε τα τοτέμ τους πιο κοντά κι όχι πιο πίσω για να πέφτουν σε κάθε άγγιγμα της βάσης τους και άρα να πρέπει να τα τοποθετούν ξανά χάνοντας χρόνο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τα φαβορί του Survivor αλλά οι φανς της Σταυρούλας ζητούν μία συγγνώμη

Μάλιστα, η Δώρα είπε πως ο κανόνας που ανέφερε η Δαλάκα πως άλλαξε μετά από αυτό που έκανε ο Φάνης, είχε ήδη αλλάξει πολύ πριν κάνει την αλλαγή στα τοτέμ ο συμπαίκτης της.

Όπως και να έχει η «κλοπή» αυτή του Φάνη κατά την κόκκινη ομάδα δεν ευνόησε κάποιον, με την μπλε ομάδα μάλιστα, να είναι η χαμένη και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βγαίνει δεύτερος υποψήφιος μαζί με τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Το κοινό παρακολουθώντας τα όσα λέγονταν στο συμβούλιο και τις κατηγορίες της κόκκινης ομάδας με αρχηγό την Δαλάκα, συμφώνησε απόλυτα με τον Σταμάτη, ο οποίος είπε πως όλα αυτά λέγονται απλά για να δημιουργηθεί θέμα από εκεί που δεν υπάρχει, μιας και οι υπεύθυνοι των αγωνισμάτων πάντα ελέγχουν τον χώρο για να δουν ότι όλα είναι σωστά, ενώ ο Φάνης δεν έκανε κάτι στα κρυφά αλλά μπροστά σε όλους.

Η επικοινωνία που έχει η Κατερίνα Δαλάκα

Στις κατηγορίες πάντως της Δαλάκα, ο Φάνης με σύμμαχο και πάλι τον Σταμάτη απάντησε κατηγορώντας την πως έχει πληροφορίες για το τι γίνεται στην καλύβα των μπλε και το τι λέγεται είτε από την Δώρα, τη «φίλη» της, είτε από κάπου αλλού, υπονοώντας βέβαια την πληροφόρηση από έξω.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που τσακώνονταν στον στίβο μάχης για τα τοτέμ, ο Φάνης ρώτησε την Δαλάκα γιατί το κάνει τόσο θέμα κι αν φταίει το ότι αγχώνεται, χωρίς να συνεχίζει τη φράση του. Κάτι που έκανε εκείνη λέγοντάς του: «Εγώ αγχώνομαι για να βγω στη μονομαχία; Aυτά που λέτε στα ριάλιτι; Τα έχουμε μάθει μην αγχώνεσαι».

Ο Φάνης τότε την ρώτησε από πού ξέρει τι λένε οι μπλε για εκείνη και την μονομαχία κι αν όλα τα ξέρει από την Δώρα, με την παίκτρια των Διασήμων να λέει πως δεν το έμαθε από εκείνη και να δημιουργεί απορίες σε όλους.

Για την επικοινωνία αλλά και για άλλες παραβάσεις είχε κατηγορηθεί η ίδια και στο Survivor All Star, από το οποίο είχε αποβληθεί και όλοι αναρωτιούνται αν άραγε συμβαίνει όντως κάτι αντίστοιχο και η ίδια έχει παραβιάσει τους κανόνες ή αν η Δώρα είναι τελικά η πληροφοριοδότης.

Όσο οδεύουμε προς τον τελικό πάντως, σίγουρα οι διαμάχες θα είναι και πιο έντονες, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο τελικός θα διεξαχθεί μέσω ψηφοφορίας ή μέσω αγωνισμάτων. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια, το να βάλεις την προσωπικότητα κάποιου, όπως φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει προς όφελός της η κόκκινη ομάδα σίγουρα μπορεί να επηρεάσει τον Φάνη - στη συγκεκριμένη περίπτωση - τόσο ψυχολογικά και άρα να μην αποδίδει το ίδιο όσο και στα μάτια του κόσμου.