Survivor: Η Δαλάκα υποψήφια και το κοινό αντέδρασε στην «προδοσία» του Γκιουλέκα και των κόκκινων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Δαλάκα υποψήφια και το κοινό αντέδρασε στην «προδοσία» του Γκιουλέκα και των κόκκινων

Η «βασίλισσα» Δαλάκα βγήκε υποψήφια από τους «στρατιώτες» της και τον Γκιουλέκα, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει πάει ποτέ σε μονομαχία.

Κι ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε την συνέχεια της κόντρας Γκιουλέκα - Φάνη μετά το επικίνδυνο τετ-α-τετ που είχαμε δει στο τρέιλερ ότι θα έχουν κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor, η ψήφιση της Κατερίνας Δαλάκα ήταν αυτή που κανείς δεν περίμενε και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα.

Survivor: Στις κατηγορίες της Δαλάκα για κλοπή ο Φάνης απάντησε με μια αποκάλυψη για την επικοινωνία

Η υποψηφιότητα της Δαλάκα και η σπόντα του Γκιουλέκα

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε στον τρίτο αγώνα ασυλίας με 12-11 κι έναν εξαιρετικό για ακόμη μια φορά Ντάνιελ Νούρκα απέναντι στον Γιώργο Γκιουλέκα.

Ο Ντάνιελ στην ουσία πήρε την κατάσταση στα χέρια του καθώς αν έχανε η μπλε ομάδα θα ήταν αυτός που θα έβγαινε υποψήφιος μιας και ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους. Έτσι, κερδίζοντας τον Γκιουλέκα, ο Ντάνιελ έσωσε τον εαυτό του.

Από την χαρά του που δεν θα βγει υποψήφιος ο φίλος του ο Ντάνιελ χαμογέλασε κι εκεί υπήρξε μια μίνι παρεξήγηση με τον Γιώργο Γκιουλέκα να τον πλησιάζει λίγο πιο έντονα, ωστόσο δεν δόθηκε κάποια συνέχεια.

Στο συμβούλιο λοιπόν, οι επιλογές για τους κόκκινους που έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον προς αποχώρηση ήταν μόλις δύο, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, δηλαδή οι δύο καλύτεροι παίκτες της.

Το κοινό θέλει τον Φάνη νικητή του Survivor μετά την απάντηση σε Γκιουλέκα και Δαλάκα

Εκεί λοιπόν, που όλοι περίμεναν να βγει ο Γκιουλέκας υποψήφιος, αφού συγκριτικά με την Δαλάκα είναι χειρότερος αγωνιστικά, εν τέλει ψηφίστηκε η παίκτρια των Διασήμων προς έκπληξη και δική της αλλά και του κοινού.

«Η αλήθεια είναι ότι ναι με εκπλήσσει (ότι βγήκα υποψήφια), γιατί αγωνιστικά είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα πάω στη μονομαχία να παλέψω όπως πάντα» είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ακούγοντας όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα στη συνέχεια και το ότι στατιστικά είναι λίγο πιο πάνω από εκείνον, έδειξε κάπως ενοχλημένος, γι' αυτό και έριξε την σπόντα του σε εκείνη, λέγοντας:

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι η αλήθεια πως η Κατερίνα Δαλάκα και για να κερδίζει η ομάδα της αλλά και για να είναι ψηλά στατιστικά διάλεγε πιο αδύναμες παίκτριες της μπλε ομάδας (θυμήσου την Χρύσα ή την Ευγενία Μπόρλα). Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το παιχνίδι.

Η αντίδραση του κοινού στην ψήφιση της Κατερίνας Δαλάκα

Το κοινό πάντως βλέποντας αυτή την εξέλιξη στο παιχνίδι σχολίασε πολύ αρνητικά την ψήφο στην Κατερίνα Δαλάκα και πολλοί μίλησαν για προδοσία, τόσο από τον Γιώργο Γκιουλέκα όσο και από τον Χριστόφορο και τον Παπαχαραλάμπους, τους οποίους πολλές φορές η συγκεκριμένη παίκτρια «είχε κουβαλήσει» στους αγώνες.

Είναι άραγε κάποια στρατηγική του Γκιουλέκα για να φτάσει χωρίς ούτε μια μονομαχία στην «πλάτη», ξεκούραστος στην ατομική φάση του παιχνιδιού ή ήταν μια γενική συμμαχία των αντρών της κόκκινης ομάδας για να κουράσουν την Δαλάκα και γιατί όχι να προσπαθήσουν να διώξουν μια δυνατή παίκτρια;

Γιατί το να ψηφίζει ο Χριστόφορος και ο Παπαχαραλάμπους για αντίπαλό τους μια τόσο δυνατή παίκτρια δεν έχει και πολύ λογική, ειδικά όταν ο Γκιουλέκας σίγουρα θα είχε περισσότερο άγχος από εκείνη στην μονομαχία, αφού θα βρισκόταν για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση και επομένως ίσως είχαν περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσουν.