Από τη συναυλία των Coldplay κρατάμε την τρυφερή πόζα Ντέμη και Μελίνας Νικολαΐδη

Πατούλια Κατερίνα
Από τη συναυλία των Coldplay κρατάμε την τρυφερή πόζα Ντέμη και Μελίνας Νικολαΐδη

Η πρώτη κοινή πόζα του Ντέμη και της αγαπημένης του στο Instagram είναι γεγονός, με τις ευλογίες της Μελίνας!

Πόσο ίδιοι είναι! Είχαμε καιρό να δούμε τον Ντέμη Νικολαΐδη αγκαλιά με την κόρη του Μελίνα δημόσια και μάλιστα στα social media.

Ντέμης και Μελίνα μαζί στο Instagram

Η συναυλία των Coldplay ήταν η αφορμή για να περάσουν μια ξεχωριστή βραδιά μαζί, μπαμπάς και κόρη και να φανεί η απίθανη ομοιότητά τους. Τα stories δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram ο Νικολαΐδης με την πόζα με τη Μελίνα του, να κλέβει την παράσταση.

Το κοινό θεωρεί πως η Μελίνα είναι ίδια ο Ντέμης Νικολαΐδης και εκείνη δεν μπορεί να διαφωνήσει

1717873146564-166269223-melina1.jpg

Την παράσταση έκλεψε φυσικά και η κοινή φωτογραφία του Ντέμη με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ενώ ακολούθησε και πόζα Μελίνας- Ντέμη- Αλεξάνδρας μαζί.

melina2.jpg

Τα stories δεν έχει μοιραστεί ακόμα η Μελίνα στο δικό της προφίλ στο Instagram αλλά η χαρά δεν κρύβεται.

melina3.jpg

Σε πρόσφατο q+a της Μελίνας, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της κάνουν κομπλιμέντα για την ομορφιά της, ενώ κάποιος τόνισε ότι η Μελίνα μοιάζει πολύ με τον πατέρα της.

Το συγκεκριμένο σχόλιο ανέφερε χαρακτηριστικά «Το ξέρεις ότι είσαι η μινιατούρα Ντέμης έτσι;», με το νεαρό κορίτσι να απαντά βάζοντας 4 καρδιές.

Ντέμης και Αλεξάνδρα μια σχέση δυνατή

Ο Ντέμης με την Αλεξάνδρα είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο και τον περασμένο Αύγουστο είχαμε δει και την πρώτη φωτογραφία τους μαζί.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η Αλεξάνδρα μένει στο σπίτι όπου συγκατοικεί με Ντέμη Νικολαΐδη. Θυμίζουμε πω από την πλευρά του εκείνος είχε τοποθετηθεί δημόσια όταν έκαναν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που ήθελαν τη σύντροφό του έγκυο στο πρώτο τους παιδί.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά. Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε πει τότε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η 1η φωτό με τον Ντέμη στα Άχλα & η αθόρυβη παρουσία της στον γάμο Μουζουράκη

Ο Ντέμης και η σχέση που έχει με τα παιδιά του

Σχετικά με την κόρη του και το αν βλέπει την εκπομπή του, ο Ντέμης παραδέχτηκε πως η Μελίνα δεν την παρακολουθεί λόγω σπουδών στο Λονδίνο αλλά ο Γιώργος στέλνει και σχόλια και παρατηρήσεις και είναι ο πιο αυστηρός κριτής του.

«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

Μιλώντας στο Oneman παραδέχτηκε για τη σχέση του με τα παιδιά του:

«Όταν χωρίσαμε τα παιδιά δεν ήταν μικρά. Μπορούσε να γίνει κουβέντα. Την αποφεύγεις στην αρχή, θέλει λίγο χρόνο, την κάνεις όμως την κουβέντα. Είναι έξυπνα και ώριμα, μπορείς να συζητήσεις, θέλει χρόνο. Το σοκ μετά από ένα διαζύγιο έρχεται πάντα στην αρχή. Πιο πολύ η Δέσποινα ως καλλιτέχνης είναι μέσα σε αυτόν τον χώρο, οπότε πιο πολύ ασχολήθηκαν με εκείνη. Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε αυτό το θέμα, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια.»