Το κοινό θεωρεί πως η Μελίνα είναι ίδια ο Ντέμης Νικολαΐδης και εκείνη δεν μπορεί να διαφωνήσει

Το κοινό θεωρεί πως η Μελίνα είναι ίδια ο Ντέμης Νικολαΐδης και εκείνη δεν μπορεί να διαφωνήσει

«Το ξέρεις ότι είσαι η μινιατούρα Ντέμης έτσι;», ανέφερε κάποιος στη Μελίνα Νικολαΐδη απαντώντας σε Q&A της.

Με ένα Q&A θέλησε η Μελίνα Νικολαΐδη να μοιραστεί μερικές πληροφορίες που αφορούν τη ζωή της με όσους την ακολουθούν στο Instagram.

Το 20χρονο κορίτσι, που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και είναι κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, πολλές από τις οποίες σχετίζονταν με τα ενδιαφέροντά της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 20 και το γιόρτασε πρώτα με τη μαμά της και τις φίλες της στο Λονδίνο

Η ομοιότητα της Μελίνας με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της κάνουν κομπλιμέντα για την ομορφιά της, ενώ κάποιος τόνισε ότι η Μελίνα μοιάζει πολύ με τον πατέρα της. Το συγκεκριμένο σχόλιο αναφέρει χαρακτηριστικά «Το ξέρεις ότι είσαι η μινιατούρα Ντέμης έτσι;», με το νεαρό κορίτσι να απαντά βάζοντας 4 καρδιές.

432036001_2380212258839880_6713935101677437927_n.jpg

Η αλήθεια είναι ότι συχνά βλέπουμε την Μελίνα με την μητέρα της, ωστόσο, εικόνες με εκείνη και τον πατέρα της δεν βγαίνουν συχνά στο φως της δημοσιότητας.

Μπορεί πλέον ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει εξοικειωθεί με τις κάμερες, αφού παρουσιάζει την αθλητική εκπομπή «Monday FC», στο ACTION 24, ωστόσο, συνεχίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μην απασχολεί τα μέσα με ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά του.

https://www.instagram.com/p/C30wVuEM7sY/

Ακόμα και το προφίλ του στο Instagram έχει καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα και προς το παρόν δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία με τα παιδιά του.

Η Μελίνα έχει φωτογραφίες στο προφίλ της μόνο με την μητέρα της Δέσποινα Βανδή, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι δείγμα πως δεν είναι καλές οι σχέσεις με τον πατέρα της. Το αντίθετο μάλιστα. Η Μελίνα έχει μετά το διαζύγιο των γονιών της, κρατήσει τις ισορροπίες, καθώς από μικρή είχε αδυναμία και στους δύο.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης γιόρτασε με ένα «οικογενειακό» reunion

Η αγάπη της Μελίνας για τα μπουζούκια, τις τέχνες και τη γυμναστική

Στο Q&A της Μελίνας εκτός από την παρατήρηση ότι μοιάζει με τον πατέρα της, υπήρξαν και αρκετές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Κάποιος την ρώτησε ποιο τραγούδι της μητέρας της θα ήθελε να κάνει cover, με εκείνη να απαντά το «Φεύγουμε καρδιά μου». Είναι γνωστό ότι η Μελίνα αγαπά τη μουσική και έχει κληρονομήσει το μουσικό χάρισμα της Βανδή. Μάλιστα, σε επόμενη ερώτηση, έδειξε να τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στα μπουζούκια. Όταν τη ρώτησαν που θα ήθελε να είναι αυτή τη στιγμή, απάντησε «στα μπουζούκια», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αγαπά να διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ενώ όπως είπε ο αγαπημένος της καλλιτέχνης είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Υπήρξαν ερωτήσεις που αφορούν τις σπουδές της και το επαγγελματικό της μέλλον. Σε ερώτηση αναφορικά με την απόφασή της να σπουδάσει υποκριτική, η Μελίνα απάντησε «Στην αρχή πήγαινα προς νομική αλλά τελευταία στιγμή με έπιασε δίλημμα και με το που έκανα πρώτο μάθημα φωνητικής κλείδωσε μέσα μου ότι θέλω να κάνω κάτι καλλιτεχνικό».

Ενδιαφέρον υπήρξε και για το σώμα της Μελίνας αφού κάποιος την ρώτησε πόσες μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται, με εκείνη να απαντά «4-5 φορές. Κάνω βάρη κυρίως». Σε επόμενη απάντησή της, ενημέρωσε όσους την ακολουθούν στο Instagram πως ξεκίνησε διατροφή πρόσφατα, αλλά σε γενικές γραμμές πάντα προσπαθεί να προσέχει και να μην τρώει συνέχεια γλυκά.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @melina.nikolaidi