Η Katherine Schwarzenegger έγκυος στο τρίτο παιδί: Τέταρτο παιδί για τον Chris Pratt

Η Katherine Schwarzenegger έγκυος στο τρίτο παιδί: Τέταρτο παιδί για τον Chris Pratt

Η Katherine Schwarzenegger  και ο Chris Pratt έχουν ήδη δύο πανέμορφες κόρες, ενώ για το τρίτο παιδάκι που έρχεται οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη.  

Η Katherine Schwarzenegger και ο Chris Pratt σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού People θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο πανέμορφες κόρες τη Lyla Maria και την Eloise Christina, ενώ για το τρίτο παιδάκι τους που έρχεται οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη. Η κόρη του Arnold Schwarzenegger είναι παντρεμένη με τον Chris Pratt από το 2019 και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ωστόσο ο Chris Pratt, έχει επίσης έναν 11χρονο γιο, τον Jack, με την πρώην σύζυγό του, Anna Faris.

Έτσι φούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι δυο τους μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στα social media. Ωστόσο η συγγραφέας του «Good Night, Sister» στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις έχει ένα μυστήριο στις φωτογραφίες αφού προτιμά να φωτογραφίζεται πλάτη, σαν να θέλει κάτι να κρύψει.

Ο Arnold Schwarzenegger παραδίδει μαθήματα γυμναστικής με το αζημείωτο

Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε όλα τα μέλη της οικογένειάς ήταν πλάτη στην κάμερα και περπατούσαν σε κάποιο πάρκο. Νωρίτερα την Παρασκευή, η Katherine Schwarzenegger μοιράστηκε ένα άλλο στιγμιότυπο όπου η ίδια μαζί με τη μικρή τις μικρές κόρες της να κάνουν ιππασία και πάλι στέκεται με την πλάτη στην κάμερα.

www-instagram-com-p-c8nf8xasatx-84639823.webp
www-instagram-com-p-c8w7shnjfgf-84639549.webp

Έτσι πολλοί είναι αυτοί που λένε πως δεν είναι τόσο τυχαίο που οι δύο τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες που η ίδια φαίνεται να την δείχνουν μόνο με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, αφού ίσως να μη θέλει ακόμα να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές: 17 Celebrities-διάνοιες με το υψηλότερο IQ

Η επιθυμία της Katherine Schwarzenegger να κάνει πολλά παιδιά

Ενώ η Schwarzeneggerδεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την εγκυμοσύνη της, είχε αναφέρει σε μια συνέντευξη της 2022 στο Us Weekly, ότι ήταν ανοιχτή να κάνει περισσότερα παιδιά δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια, οπότε μου αρέσει η ιδέα να έχω πολλά παιδιά και μια μεγάλη οικογένεια. Ό,τι έχει ο Θεός στα σχέδιά του για εμάς είναι αυτά που θα κάνουμε.

Όταν έγινα μητέρα, ένιωσα ότι όλα στη ζωή μου με οδήγησαν στο να μου βάλουν το μωρό στο στήθος και ήταν τέλειο. Η έναρξη αυτού του νέου κεφαλαίου της μητρότητας επέτρεψε με μια νέα άνθηση ενός μέρους της σχέσης μου με τη μητέρα μου».

Katherine Schwarzenegger: Η κόρη του Eξολοθρευτή ποζάρει με την κόρη της και δείχνει πόσο μεγάλωσε

Ακόμα πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Μάιο, ο σταρ των «Guardians of the Galaxy» και σύντοφος της Katherine Schwarzenegger, είχε πει αναφερόμενος στα παιδιά του:

«Είναι χαριτωμένοι και υπέροχοι». «Είναι γλυκά, ευγενικά, χαρούμενα αγγελούδια και τα αγαπώ πολύ».