Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του πρίγκιπα William από την παιδική του ηλικία

Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του πρίγκιπα William από την παιδική του ηλικία

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο William μοιράζεται με το κοινό προσωπικές του στιγμές με τη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας William φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος που, αν και πολλοί θεωρούν πιο μαζεμένο και στημένο σε σχέση με τον Harry, όποτε έχει τύχει να μιλήσει για κάτι πιο προσωπικό, έχει βγάλει τον πιο «ζεστό» και συναισθηματικό του εαυτό.

Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή του στο ειδικό επεισόδιο του «Time To Walk» για το Apple Fitness+. Σε αυτό, ο πρίγκιπας έκανε μία βόλτα με τους θεατές στο σπίτι της βασίλισσας στο Sandringham για να διηγηθεί αναμνήσεις του από την παιδική του ηλικία. Στο μυαλό του, του ήρθε μία ετήσια συνήθεια που είχε όλη η οικογένεια ανήμερα των Χριστουγέννων.



Οι βόλτες του William στο Sandrigham

«Έχω δυνατές μνήμες να περπατάω εδώ, και ο παππούς μου (πρίγκιπας Φίλιππος) περπατούσε τόσο γρήγορα που υπήρχαν μεγάλα κενά μεταξύ όλων μας και ήμασταν εμείς πίσω με τα μικρά μας ποδαράκια να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. Ξέρεις πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου αρχίζεις να νιώθεις πολύ δεμένος με αυτές τις μνήμες», είπε για το Sandringham.

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Τα γέλια των παιδιών στην εκκλησία



Στη συνέχεια, ο William μοιράστηκε μία ιστορία για το γεγονός ότι κάθε χρόνο πηγαίνουν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής:

«Αυτό που είναι πολύ καλό σε αυτό είναι ότι καθόμαστε αντικριστά ο ένας στον άλλον ως οικογένεια και μεγαλώνοντας, έχοντας τα ξαδέρφια μου να κάθονται απέναντι από εμένα, ήταν πολύ δύσκολο να μη γελάσω κάποιες φορές. Ξέσπασα σε γέλια πολλές, πολλές φορές στη λειτουργία. Ευτυχώς, κανείς δεν το μαγνητοσκόπησε. Οπότε μπορείς να τη γλιτώσεις και την Ημέρα των Χριστουγέννων είναι ωραίο να γελάς και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ

Ο William επιτέλους σχολιάζει εκείνο το awkward βίντεο: «Δεν ξέρω τι με κυρίευσε. Ήμουν σαν κουτάβι»