Τρέμει το Παλάτι! Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει για όλα - Νέα κόντρα με William για χάρη του Καρόλου

Τρέμει το Παλάτι! Ο πρίγκιπας Harry θα μιλήσει για όλα - Νέα κόντρα με William για χάρη του Καρόλου

Όλοι περιμένουν τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν τα απομνημονεύματα του Harry.

Η βασιλική οικογένεια δε λέει να ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα. Μία η περιπέτεια υγείας της βασίλισσας που την οδήγησε στην ακύρωση σημαντικών υποχρεώσεων του παλατιού, μία η απελευθέρωση των Barbados από την Αγγλική κυριαρχία, οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τώρα, ένα άλλο θέμα φαίνεται πως επιστρέφει στην επικαιρότητα μετά από αρκετούς μήνες κι αυτό δεν είναι άλλο από το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry. Ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana, όπως ξέρουμε αρκετούς μήνες, γράφει για όλα όσα συνέβαιναν καθ’όλη τη διάρκεια των ετών με τη βασιλική οικογένεια. Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ότι το Παλάτι τρέμει μέχρι να δει το περιεχόμενο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ επίσημα.

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate



Τι μπορεί να περιλαμβάνει το βιβλίο του πρίγκιπα Harry

Δεδομένου ότι το βιβλίο πραγματεύεται τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, στις σελίδες του θα καταγράφονται προσωπικές εμπειρίες του μέσα και έξω από τους τοίχους του παλατιού. Περιστατικά που θυμάται, που τον συγκίνησαν, που τον στοίχειωσαν.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Christopher Anderson είπε στο Newsweek:

«Οι πιθανότητες για καταστροφή με την έκδοση αυτού του βιβλίου είναι τεράστιες. Η βασίλισσα είναι 95 και έχει προβλήματα υγείας. Ο Κάρολος έχει σχέδια για την εξορθολογισμένη μοναρχία. Η βασίλισσα, με τον Φίλιππο να έχει φύγει, την πανδημία να μαίνεται και τη βασιλεία της να φτάνει στο τέλος της, αναπόφευκτα, ήθελε όλα τα χέρια στο τραπέζι και τους πάντες στις θέσεις του στο μπαλκόνι. Αντ’ αυτού έχει χάος. Και μπορώ να δω περισσότερο χάος στον ορίζοντα και περισσότερα πληγωμένα αισθήματα. William είναι εντελώς πιστός στον μπαμπά του. Αν υπάρξει οποιαδήποτε περιφρόνηση προς τον πατέρα του, ακόμα και από τον αδερφό του, ο William σίγουρα θα απαντήσει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως δε θα πει τη δική του ιστορία κάποια στιγμή. Η πρόβλεψή μου είναι ότι, όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς, δε θα δώσει τίτλους στον Archie και στη Lili»



Πότε θα κυκλοφορήσει το βιβλίο

Τα απομνημονεύματα του Harry λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022, τη χρονιά που η βασίλισσα θα γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία. Πρόκειται ουσιαστικά για την 70η επέτειο της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο -Ανέβηκε στα 6 Φεβρουαρίου του 1952- και θα περιλαμβάνει το παραδοσιακό τριήμερο τραπεζικής αργίας του Μαΐου και μία επιπλέον δημόσια αργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκινητική χριστουγεννιάτικη ανάμνηση του πρίγκιπα William από την παιδική του ηλικία

Το επικό τρολάρισμα βρετανού δημοσιογράφου στον Harry για τις συμβουλές του προς εργαζόμενους

Η απίθανη γκάφα με τον πρίγκιπα Harry: Τον πέρασαν για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων