Merry Covid Christmas! Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla φορούν μάσκα στη φετινή festive κάρτα τους

Ιωάννα Τζανή
Merry Covid Christmas! Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla φορούν μάσκα στη φετινή festive κάρτα τους

Η εορταστική κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Camilla για το 2021 έχει σαφές μήνυμα λόγω πανδημίας, αφού το βασιλικό ζευγάρι επέλεξε μια φωτογραφία όπου φορούν μάσκα προστασίας.

Η επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας της Κορνουάλης για το 2021 απαθανατίζει μια γλυκιά στιγμή μεταξύ του ζευγαριού και δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη συνεχιζόμενη πανδημία του Covid-19.

Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε τη δεύτερη μέρα του Royal Ascot τον περασμένο Ιούνιο, δείχνει τον 72χρονο διάδοχο του θρόνου να βοηθά την 73χρονη σύζυγό του, Camilla, να προσαρμόσει τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπό της.

duke and duchess of cambridge 4

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Δες τη νέα οικογενειακή τους φωτογραφία ενόψει Χριστουγέννων!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται να είναι μια ιδιαίτερα... έξυπνη και κατάλληλη επιλογή για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού, αν λάβει κανείς υπ' όψιν του τους νέους περιορισμούς που απαιτούν από τους ανθρώπους στην Αγγλία να φορούν μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα καταστήματα και στους εσωτερικούς δημόσιους χώρους όπως ταχυδρομεία, θέατρα και κομμωτήρια.

prince charles camila 7

Η φωτογραφία, φανερώνει, επίσης, τη στοργική πλευρά του πρίγκιπα Καρόλου προς τη σύζυγό του Camilla, με την οποία παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2005 ύστερα από μια ερωτική σχέση που κράτησε για δεκαετίες.

Στη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, ο πρίγκιπας Κάρολος φορά ένα γκρι κοστούμι, το οποίο οποίο έχει συνδυάσει με λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε απόχρωση ανοιχτού μωβ.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης είναι εξίσου κομψή, φορώντας ένα fluy κρεμ φόρεμα, σε συνδυασμό με ένα ασορτί καπέλο.



Ο πρίγκιπας William ακολουθεί τις βασιλικές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις

Αυτή δεν ήταν η μόνη βασιλική χριστουγεννιάτικη κάρτα που κυκλοφόρησε σήμερα, καθώς ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν τη δική τους επιλογή για το 2021 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην οικογενειακή εορταστική φωτογραφία, ο μεγαλύτερος γιος του Καρόλου ποζάρει με την 39χρονη σύζυγό του Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους.


https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm

Η φωτογταφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός μυστικού ταξιδιού στην Ιορδανία, που πραγματοποίησε η βασιλική οικογένεια νωρίτερα φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του πρίγκιπα Καρόλου λίγο πριν τελειώσει το 2021

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε την ερώτηση για το χρώμα του μωρού της Meghan και του Harry

Σκάνδαλο στο παλάτι: «Βγάλτον από τη ζωή μας τώρα» -Η Camilla άσκησε βέτο στον Κάρολο