Τον γύρο του κόσμου κάνει η νέα είδηση για την υγεία της Charlene του Μονακό

Κατερίνα Μπούσιου
Τον γύρο του κόσμου κάνει η νέα είδηση για την υγεία της Charlene του Μονακό

Είναι παραμορφωμένη από αποτυχημένη πλαστική επέμβαση υποστηρίζει Ισπανίδα δημοσιογράφος. 

Μα τι συμβαίνει επιτέλους με την υγεία της πριγκήπισσας Charlene του Μονακό; Τον τελευταίο χρόνο είτε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νότια Αφρική, είτε μετά την επιστροφή της στο πριγκηπάτο το Νοέμβριο, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της, άλλαζαν και συνεχίζουν να αλλάζουν καθημερινά. 'Ομως μια πληροφορία που έδωσε πρόσφατα μια Ισπανίδα royal expert, αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα.


https://www.instagram.com/p/CS_VuctjIN1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παραμορφώθηκε από πλαστική επέμβαση;

Και όμως. Αυτό υποστηρίζει όπως αναφέρει η Daily Mail, η royal expert και γνωστή Ισπανίδα δημοσιογράφος Pilar Eyre, η οποία ανέφερε την πληροφορία πως η πριγκήπισσα Charlene, είχε υποβληθεί σε αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στο Dubai. Χωρίς να αναφέρει ωστόσο περισσότερα στοιχεία για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγινε αυτή η επέμβαση. Η Pilar Eyre που είναι γνωστή στην Ισπανία και για το βιβλίο - βιογραφία για τη πολυτάραχη ζωή του πρώην βασιλιά της χώρας της, Χουάν Κάρλος και τα ποικίλα σκάνδαλα του, δεν αποκάλυψε φυσικά τις πηγές της.



Κάποιοι δημοσιογράφοι μάλιστα συνδύασαν την εμφάνιση της Charlene κατά την επιστροφή της στο Μονακό το Νοέμβριο. Στην φωτογραφία φαίνεται πως εκείνη φορά μάσκα προστασίας, σε αντίθεση με τον πρίγκηπα Αλβέρτο και τα δύο τους παιδιά. 'Ηθελε να κρύψει την παραμόρφωσή της η πριγκήπισσα, ή ήθελε να προστατευτεί από κάποια νέα μόλυνση παρόμοια με εκείνη που είχε υποστεί στο παρελθόν και την κράτησε μακριά από την οικογένειά της για έξι ολόκληρους μήνες;


https://www.instagram.com/p/CWBjB1EMrWP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρίγκηπας Αλβέρτος ο οποίος είχε διαψεύσει τα διάφορα σενάρια για την υγεία της συζύγου του, λέγοντας σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, πως δεν έπασχε ούτε από κορωνοιό, αλλά ούτε και από καρκίνο, δεν έχει σχολιάσει τη νέα αυτή πληροφορία. Στο πριγκηπάτο του Μονακό, συνεχίζουν οι βασιλικοί κύκλοι να υποστηρίζουν πως η Charlene είχε συναισθηματικά και ψυχολογικά εξουθενωθεί, από την επέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν και την μόλυνση που ακολούθησε της εγχείρησης. Μόλις πριν από λίγες ημέρες με συνέντευξή τους, ακόμη και οι γονείς της Charlene, Μike και Lynette Wittstock, είχαν υποστηρίξει ότι η κόρη τους είχε κοντέψει να πεθάνει λόγω λοίμωξης στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό μετά από χειρουργείο, τονίζοντας μάλιστα πως: «Είναι άδικο που λέγεται ότι η Charlene έχει κάποιο ψυχικό ή συναισθηματικό πρόβλημα».

Charlene princess mother illness

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της στο Instagram - Το μήνυμα μέσα από την κλινική

Μέχρι τώρα ωστόσο γνωρίζαμε πως αυτή η επέμβαση αφορούσε την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων και όχι πλαστική επέμβαση όπως υποστηρίζει η Pilar Eyre, το κακό αποτέλεσμα της οποίας επηρέασε ψυχολογικά την πριγκήπισσα. Αυτό ωστόσο που μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες, είναι το πόσο θα κρατήσει η ανάρρωσή της, σε κλινική εκτός Μονακό (κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρίσκεται στην Ελβετία) και αν τα Χριστούγεννα, είτε επιστρέψει εκείνη στο παλάτι, ή ο σύζυγος και τα παιδιά τους την επισκεφτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εικασίες τέλος! Επιτέλους μάθαμε τι έχει η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, αλλά όχι στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της