Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την Kate Middleton με τρόπο που θα ζήλευε και η Meghan Markle!

Ιωάννα Τζανή
Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την Kate Middleton με τρόπο που θα ζήλευε και η Meghan Markle!

Η Kate Middleton ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, χάρη στη βασίλισσα Ελισάβετ!

Η Kate Middleton έλαβε μία τεράστια τιμή από τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού εκείνη ήταν που την επέλεξε να είναι η οικοδέσποινα της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Royal Carols: Together in Christmas».

Η βασιλική γιορτή γυρίστηκε νωρίτερα τον Δεκέμβριο και αναμένεται να προβληθεί στο ITV την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ θα περιλαμβάνει ερμηνείες από την Ellie Goulding και τον Tom Walker, μεταξύ πολλών άλλων.



thecrownnetflix 127661251 3993049467374435 7930600118048644635 n

Στοπ στα γυρίσματα του Crown μετά το μπαράζ κρουσμάτων covid19

Η βασίλισσα Ελισάβετ δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία της στην Kate Middleton

Η δούκισσα του Cambridge και παρουσιάστρια της γιορτής επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα για την ημέρα εκείνη, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τις γιορτές.

Αυτή η σπουδαία διάκριση που έλαβε η Kate Middleton από τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη δούκισσα Καμίλα, αποτελεί μία τρανταχτή απόδειξη του πόσο υποστηρίζει και αγαπά η βασιλική οικογένεια τη σύζυγο του πρίγκιπα William.


https://www.instagram.com/p/CXvoxP-qcEv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την εκδήλωση, η δούκισσα του Cambridge απέτισε φόρο τιμής στο απίστευτο έργο όλων εκείνων που στήριξαν τις κοινότητές τους σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και προσκάλεσε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή πολλούς ανθρώπους από φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινότητες που είχε επισκεφθεί το 2021.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι ο πρίγκιπας William και η Kate Μiddleton «απαγόρευσαν» στο BBC να μεταδώσει τη βασιλική εκδήλωση μετά τη διαμάχη γύρω από το ντοκιμαντέρ «The Princes of the Press».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κρυφή ζωή των νταντάδων της βασιλικής οικογένειας

Ο William φέρνει gin με tonic στην Kate αφού κοιμίσει τα παιδιά - Πώς προσέχουν ο ένας τον άλλον

Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι