Ήρθε στο φως η συμφωνία που «καίει» τον πρίγκιπα Andrew - Η πληρωμή των 500.000 δολαρίων

Ήρθε στο φως η συμφωνία που «καίει» τον πρίγκιπα Andrew - Η πληρωμή των 500.000 δολαρίων

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση που συζητάει όλος ο πλανήτης.

Ο πρίγκιπας Andrew έχει αναστατώσει για άλλη μία φορά τη ζωή στο παλάτι. Το σκάνδαλο Epstein έχει φέρει στο στόχαστρο τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η Virginia Roberts Giuffre έκανε νέα μήνυση εναντίον του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Andrew την ανάγκασε να συνευρεθούν ερωτικά όταν ήταν 17 ετών την ώρα που εκείνος το γνώριζε.

Οι νέες εξελίξεις, όμως, θέλουν τον Jeffrey Epstein να είχε προβεί ήδη σε άλλες ενέργειες για να διασφαλίσει ότι η έκβαση της υπόθεσης θα κινηθεί υπέρ του... σταματώντας.



Τα χρήματα που έδωσε ο Eppstein

Την περασμένη Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, ένα έγγραφο ήρθε στη δημοσιότητα που αποκαλύπτει πως ο Epstein έδωσε 500.000 δολάρια για να σταματήσει τον ισχυρισμό της Giuffre και να συμφωνήσει να μην μηνύσει οποιονδήποτε άλλο «δυνητικό κατηγορούμενο». Επομένως και τον πρίγκιπα Andrew. Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα.

Η Giuffre ισχυρίζεται ότι διακινήθηκε στον πρίγκιπα Andrew από τον Epstein και τον Ghislaine Maxwell που καταδικάστηκε για στρατολόγηση και διακίνηση κοριτσιών από τον πρώτο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο πρίγκιπας την κακοποίησε σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στα Virgin Islands.

Νέα αγωγή κατά του πρίγκιπα Andrew για το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης που τον κυνηγάει

«Εκτός από τη συνεχή εκμετάλλευση για να ικανοποιήσει κάθε σεξουαλική ιδιοτροπία του κατηγορούμενου, (η Giuffre) έπρεπε επίσης να υφίσταται σεξουαλική εκμετάλλευση από ενήλικους άνδρες συνομηλίκους του κατηγορουμένου, συμπεριλαμβανομένων των βασιλιάδων, πολιτικών, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και άλλων επαγγελματιών και προσωπικές γνωριμίες», είπε η νομική ομάδα της Giuffre to 2009. Η υπόθεση, τελικά, δεν πήγε ποτέ στα δικαστήρια, καθώς ο Epstein συμφώνησε να την πληρώσει 500.000 δολάρια για να σταματήσει.



Τι λέει η νομική ομάδα του πρίγκιπα Andrew

Το έγγραφο ήρθε τώρα στη δημοσιότητα καθώς πιστεύεται ότι θα βοηθήσει στην υπόθεση του πρίγκιπα Andrew. Η δική του νομική ομάδα ισχυρίζεται ότι εκείνος δεν είχε γνώση της ύπαρξης του εγγράφου. «Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί της Giuffre εναντίον του πρίγκιπα Andrew πρέπει να απορριφθούν σε αυτό το στάδιο. (Το έγγραφο) δεν αναφέρει τον πρίγκιπα Andrew. Δεν ήξερε καν για αυτό», είπαν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew