Για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν μαζί στην ίδια φωτογραφία

Νατάσσα Σχοινά
Για πρώτη φορά όλα τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου ποζάρουν μαζί στην ίδια φωτογραφία

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την κατάσταση της πριγκίπισσας Charlene, τα παιδιά του Αλβέρτου βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Επί έναν χρόνο, τα βασιλικά νέα περιτριγυρίζουν την πριγκίπισσα Charlene. Η περιπέτειά της είναι μεγάλη και ακόμη δεν έχει τελειώσει. Η γλυκιά και χαμογελαστή πριγκίπισσα, που μετέβη στη Νότιο Αφρική για αυτό που στην αρχή προοριζόταν για εγχείρηση ρουτίνας αλλά εξελίχθηκε σε μία μόλυνση που την ταλαιπώρησε αρκετούς μήνες αποκλείοντάς την στη χώρα μακριά από την οικογένεια και τα παιδιά της, έχει ανησυχήσει τον πλανήτη.

Με το που επέστρεψε στο Μονακό, εκεί που έλεγες ότι τα πράγματα πήραν πια τον δρόμο τους, η Charlene οδηγήθηκε σε κλινική για να λάβει βοήθεια στη διαχείριση της ψυχολογικής της κατάστασης. Όσο η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου αναρρώνει, η 29χρονη κόρη του, Jazmin Grimaldi, έκανε μία ανάρτηση υπό τη μορφή βίντεο για να συνοψίσει την περασμένη χρονιά. Το βίντεο περιλαμβάνει πληθώρα φωτογραφιών, ανάμεσα στις οποίες και μία, στην οποία όλα τα παιδιά του Αλβέρτου ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Η φωτογραφία με όλα τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου

Ξαφνικά, μέσα σε όλη αυτήν την κατά πολλούς μυστηριώδη ιστορία με την πριγκίπισσα Charlene, εμφανίστηκε μία φωτογραφία που απεικονίζει για πρώτη φορά και τα τέσσερα παιδιά του Αλβέρτου μαζί. Η 7χρονη πριγκίπισσα Gabriella και ο 7χρονος πρίγκιπας Jacques από τον γάμο του με τη Charlene δίπλα στον 18χρονο πρίγκιπα Alexandre Grimaldi-Coste και την 29χρονη πριγκίπισσα Jazmin που απέκτησε ο Αλβέρτος εκτός γάμου.

https://www.instagram.com/p/CYHShdZpWMV

Για την εν λόγω φωτογραφία δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία. Ποια ήταν η μέρα που τραβήχτηκε. Σε ποια περίσταση μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά μαζί. Το θέμα είναι ότι η φωτογραφία υπάρχει και δημοσιεύτηκε κόντρα στις πιο «καθωσπρέπει» βασιλικές πρακτικές για τα παιδιά εντός και εκτός γάμου.

prince albert children

Τι είχε πει η Jazmin για τον πατέρα της

Το 2015, η Jazmin είχε μιλήσει για τον πρίγκιπα Αλβέρτο, μετά από αρκετό καιρό στα δικαστήρια για να την αναγνωρίσει, για την πρώτη φορά που τον συνάντησε όταν ήταν 11 ετών. «Ήθελα εκείνη τη στιγμή να συνδεθώ με τον μπαμπά μου, να τον γνωρίσω και να με γνωρίσει. Δίχως να έχω αυτήν τη φιγούρα τριγύρω, μου είχε λείψει. Είναι υπέροχο το ότι συνέβη όταν συνέβη και το ότι απολαμβάνω μία υπέροχη σχέση από τότε», είχε πει στη συνέντευξη στο Harper’s Bazaar.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew