Δύο χρόνια από το Megxit: Η αλήθεια για τη σχέση του Harry και της Meghan Markle δεν είναι ρόδινη

Πατούλια Κατερίνα
Δύο χρόνια από το Megxit: Η αλήθεια για τη σχέση του Harry και της Meghan Markle δεν είναι ρόδινη

Τα σημάδια που δείχνουν πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ζουν στην Καλιφόρνια ευτυχισμένοι αλλά με προβλήματα.

Τέτοιες ημέρες πριν δύο χρόνια ακριβώς, ο πλανήτης κινούνταν στους ρυθμούς του Megxit, μιας και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle είχαν ήδη παραιτηθεί των royal καθηκόντων τους.

Η ζωή δύο χρόνια μετά!

Οι πρόσφατες φήμες θέλουν τον πρίγκιπα και την 40χρονη Meghan Markle να ετοιμάζονται για μια ακόμα μετακόμιση μιας και το πολυτελές σπίτι στο Montecito δεν ήταν αυτό που ήθελαν ακριβώς. Ο Harry ετοιμάζεται να εκδώσει το δικό του αυτοβιογραφικό βιβλίο με το Παλάτι να τρέμει ήδη για τις αποκαλύψεις που θα κάνει ο μικρός πρίγκιπας.

Ο pr manager, Hillgrove που έχει συνεργαστεί με δεκάδες προσωπικότητες, ανάμεσά τους η Amber Heard, η Rose McGowan υποστηρίζει πως ο 37χρονος πρίγκιπας κάθε άλλο παρά χαρούμενος είναι, μιας και παλεύει να συνηθίσει τη νέα του ζωή.

meghan markle elln show 11

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Μιλώντας στην εφημερίδα Express ο Hillgrove εξήγησε:

«Δυστυχώς ο Harry είναι σαν παγιδευμένο κουνέλι, δεν δείχνει χαρούμενος, δείχνει ζαλισμένος. Το αστείο είναι πως το 2019 στη συνέντευξη στο ITV είχε τονίσει πως δεν του αρέσει η ζωή του ως μέλος των royal επειδή ήταν στο επίκεντρο. Και μετά μεταμοφώθηκε σε εκείνον τον τύπο στην Αμερική που είναι πάνω στο λεωφορείο και τραγουδάει με τον James Corden. Είναι χίλια μίλια μακριά από αυτό που υποτίθεται πως ήθελε, μια ιδιωτική ζωή. Κι όμως φαίνεται να ζηλεύει που δεν είναι όπως ο αδερφός του ο πρώτος στην λίστα για όλα. Σίγουρα νιώθει πως έχει αξία και δύναμη αυτή τη στιγμή αλλά όταν οι άνθρωποι που κάνουν το μάνατζμεντ καταλάβουν πως δεν έχουν τίποτα άλλο ναι κερδίσουν, θα τον παραμερίσουν, λυπάμαι για τον Harry», τόνισε ο pr manager.




Δεν είναι όλα ρόδινα στον γάμο του Harry με τη Meghan

Αυτό που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν είναι πόσο ευτυχισμένοι είναι πραγματικά οι Sussexes στη νέα ζωή μετά το Megxit ή Sussexit όπως το ονόμασε ο Harry. H Inbaal Honigman ειδική στη γλώσσα του σώματος εξήγησε και πάλι στην εφημερίδα Express πως οι Sussexes είναι ερωτευμένοι:

«Είναι σίγουρα ερωτευμένοι. Δεν είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και ακόμα είναι στη φάση που κάνουν και μεγαλώνουν παιδιά. Είναι μια φάση αγαπησιάρικη, κρατούν διαρκώς τα χέρια μεταξύ τους, αγκαλιάζονται, σκύβουν ο ένας προς τον άλλο, δείχνουν τρυφερότητα και είναι αυθεντικοί στο τι δείχνουν», τόνισε η ειδικός.

Τι δείχνουν τα άστρα για τους Sussexes;

Η Meghan ως συναισθηματικό λιοντάρι και ο Harry ως σταθερός Παρθένος δείχνουν και κατευθύνονται πάντα ή σχεδόν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση. Προφανώς και υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις αλλά καταφέρνουν να τα βρίσκουν.

«Η σχέση δεν είναι χωρίς κύματα αλλά είναι και οι δύο σε ηλικία να βρίσκουν λύση σε κάθε πρόβλημα και να λύνουν κάθε διαφωνία με αγάπη και συμπόνια», τόνισε η ειδικός εξηγώντας πως από τις εκφράσεις του προσώπου τους, ο Harry και η Meghan φανερώνουν πως έχουν μια συνολικά χαρούμενη και υγιή σχέση χωρίς να συνοφρυώνονται ή να είναι θλιμμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση