Πρίγκιπας Andrew: Χάνει και το σπίτι στο Windsor; Ράκος η πρώην σύζυγός του Sarah Ferguson

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας Andrew: Χάνει και το σπίτι στο Windsor; Ράκος η πρώην σύζυγός του Sarah Ferguson

Ακόμα ένα εμπόδιο για τον πρίγκιπα Andrew. Πόσο πιθανό είναι να βρεθεί εκτός Windsor και να ψάξει για νέο σπίτι;

Μετά το ξήλωμα των τίτλων του, ο πρίγκιπας Andrew μπορεί να πρέπει να μετακομίσει και από την κατοικία αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών στην οποία μένει μαζί με την πρώην σύζυγό του Sarah Ferguson.

Ο 61χρονος που έχασε όλες τις πατρωνίες του και δεν θα αναφέρεται πια ως η Αυτού Μεγαλειότητα, είναι πιθανό να αποφασίσει να αφήσει και το σπίτι το οποίο ανήκει στη βασίλισσα, και βρίσκεται στην ιδιοκτησία της βασίλισσας στο Windsor, το περίφημο Royal Lodge.

Τι ισχύει με το σπίτι του Andrew

Ο πρίγκιπας μένει στο σπίτι με τις 31 κρεβατοκάμαρες μαζί με τη Fergie, την πρώην σύζυγό του μετην οποία χώρισαν το 1992 και η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται κοντά στην κόρη του πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία μένει κι αυτή στο Windsor, στο Frogmore Cottage, το σπίτι του Harry και της Meghan Markle, το οποίο και της παραχώρησαν.

Η ιδιοκτησία ανήκει στο Στέμμα και το 2003 ο Andrew υπέγραψε μια ενοικίαση 75 ετών έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

prigkipas andrew skandalo 5

Η βασίλισσα ξήλωσε τους τίτλους από τον Πρίγκιπα Andrew: Το παρασκήνιο και η σύγκριση με τον Harry

Το σπίτι κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια στην αγορά μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο Κάστρο του Windsor Και πρόκειται για την παλιά κατοικία της μητέρας της βασίλισσας, την οποία ο Andrew ανακαίνισε ξοδεύοντας περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες περιλαμβάνοντας μια εσωτερική πισίνα.

Στο σπίτι αυτό ο πρίγκιπας έμενε με τις κόρες του που έχουν πια παντρευτεί και παραμένει εκεί η πρώην σύζυγός του, σε διαφορετική πτέρυγα του σπιτιού.

Ο πρίγκιπας θα βρεθεί σε δίκη απέναντι στην Giuffre η οποία αν δεν προβεί σε συμβιβασμό θα του κοστίσει 5 με 6 εκατομμύρια λίρες και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα ανάμεσα στον Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο του 2022.



Η αντίδραση της Fergie.

Η πρώην σύζυγος του Andrew και μητέρα των παιδιών του είναι καταρρακωμένη με την εξέλιξη της αγωγής και το γεγονός πως ο Andrew θα δικαστεί, κάτι που η ίδια ως θετικό άτομο, πίστευε πάντα πως θα γλιτώσει τόνισε πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας στο περιοδικό ΟΚ.

Ακόμα και μετά την αγωγή του 2019, η Fergie είχε τονίσει δημόσια πως στηρίζει 100% τον Andrew ενώ είχε παραδεχτεί πως η πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ήταν η ημέρα του γάμου της με τον πιο καλό άντρα στον κόσμο.

Πάντως και η ίδια η Sarah είναι κατά κάποιο τρόπο μπλεγμένη στο σκάνδαλο Epstein μιας και το 2012 είχε παραδεχτεί πως έχει λάβει οικονομική βοήθεια ύψους 15.000 λιρών από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein για να πληρώσει τα χρέη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew