Η βασίλισσα Ελισάβετ «ξεπουλάει» στο διαδίκτυο - Ανάρπαστα τα προϊόντα που έβγαλε το Παλάτι

Κατερίνα Μπούσιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ «ξεπουλάει» στο διαδίκτυο - Ανάρπαστα τα προϊόντα που έβγαλε το Παλάτι

Είναι το απόλυτο brand των τελευταίων ημερών. Τα αναμνηστικά που έβγαλε το Παλάτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, έχουν γίνει ανάρπαστα. 

Ένα ακόμη ρεκόρ καταρρίπτει η βασίλισσα Ελισάβετ και αυτή τη φορά δεν αφορά ούτε στο ότι είναι η μακροβιότερη μονάρχης της χώρας της, ούτε ότι σε πέντε μέρες από σήμερα συμπληρώνει 70 χρόνια στο θρόνο. Η βασίλισσα εδώ και λίγες ημέρες γίνεται το απόλυτο trend του internet, καθώς τα αναμνηστικά που βγήκαν προς πώληση για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, έγιναν ανάρπαστα. Από μπισκότα, μέχρι και ποτήρια σαμπάνιας.


https://www.instagram.com/p/CX3L7HYMFXe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φράση «το προϊόν έχει εξαντληθεί» είναι πολύ συνηθισμένη τις τελευταίες ημέρες στην επίσημη σελίδα της βασιλικής συλλογής και συγκεκριμένα στο e-shop της Royal Collection. Τα πρώτα αναμνηστικά με το μωβ χρώμα του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και το σήμα της royal δυναστείας, τραβούν το ενδιαφέρον και μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά προσιτές τιμές. Εκτός από τα κάθε είδους αναμνηστικά με κονκάρδες, με διακοσμητικές μπάλες και αρκετά βρώσιμα προϊόντα, υπάρχουν σετ καφέ και τσαγιού, διακοσμητικές πιατέλες, παγούρια, μαξιλάρια, αλλά και κούπες και ποτήρια σαμπάνιας με το οικόσημο, τα οποία εξαντλήθηκαν σε λίγα μόνο 24ωρα. Επειδή το γεγονός θεωρείται ιστορικό και παγκοσμίως, ο κάθε υπήκοος θέλει από τώρα το σουβενίρ που θα του θυμίζει την τόσο σημαντική στιγμή της αγαπημένης στο λαό βασίλισσας.


https://www.instagram.com/p/CWc537zgZzJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι επίσημες εκδηλώσεις και οι εορτασμοί, θα κορυφωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και οι υπεύθυνοι των εκδηλώσεων ευελπτιστούν, να έχει ξεπεραστεί η πανδημία για να μπορέσει τόσο η βασίλισσα να ταξιδέψει εντός της χώρας της, όσο και για τους πολίτες, να συμμετέχουν μαζικά σε συναυλίες και γιορτές.

queen elizabeth2

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με πάρτι και με δορυφόρο στο διάστημα οι γιορτές για τα 70 χρόνια της στον θρόνο

Οι δημοσιογράφοι των βρετανικών media που καλύπτουν εδώ και χρόνια το ρεπορτάζ του Παλατιού, θεωρούν αυτούς του εορτασμούς μία χρυσή ευκαιρία της μοναρχίας τα τελευταία δύο χρόνια για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα, μετά τη φυγή του πρίγκηπα Harry από την χώρα και κυρίως το σκάνδαλο του πρίγκηπα Andrew, που προκάλεσε ανεπανόρθωτο πλήγμα στο κύρος της οικογένειας, αλλά και στην ψυχολογία της βασίλισσας.



Δεν είναι ωστόσο σίγουρο ότι αυτή η προσπάθεια που θα επιχειρηθεί για εθνική ενότητα, θα σβήσει ολοκληρωτικά τις πληγές και κυρίως τις αμφισβητήσεις για τον θεσμό της μοναρχίας που πια θεωρείται ξεπερασμένος για την μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και τα μετάλλια που έχουν φιλοτεχνηθεί με το οικόσημο των Windsor (τα οποία θα είναι συλλεκτικά επίσης με ορισμό αριθμό προς πώληση) και θα δοθούν μέχρι τον Ιούνιο από την Ελισάβετ σε εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτισμού, της πολιτικής αλλά και του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάποιος είχε τα κότσια να κάνει φάρσα στη βασίλισσα Ελισάβετ με ηθικό αυτουργό ένα πουλί

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετακομίζει τον William και την Kate και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει διαγωνισμό αλά MasterChef στο Παλάτι για την καλύτερη πουτίγκα