Η Kate Middleton ένιωθε απειλή από τη Meghan Markle: Ο λόγος που ενοχλήθηκε τα πρώτα χρόνια

Η Kate Middleton ένιωθε απειλή από τη Meghan Markle: Ο λόγος που ενοχλήθηκε τα πρώτα χρόνια
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Ένα νέο βιβλίο αναφέρει άγνωστες πτυχές στη ζωή και την ψυχοσύνθεση της Kate Middleton.

Kate Middleton και Meghan Markle. Τα δύο πιο διάσημα κορίτσια της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έχουν αποτελέσει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο συζήτησης του κοινού. Από τους αρραβώνες και τις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι τα ρούχα που επιλέγουν, όλα αναλύονται, ενίοτε και αντιγράφονται.

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου υπό τον τίτλο «The Palace Papers» και τη συγγραφέα Tina Brown έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει μία θεωρία που για χρόνια επικρατούσε και ήθελε τις συζύγους των δύο αδερφών -πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry- να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

Η κόντρα της Kate Middleton και της Meghan Markle

Πριν η Meghan Markle έρθει στο πλάνο, η Kate Middleton ήταν εκείνη που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Τα Μέσα και το κοινό την εκθείαζαν για κάθε τι και κυρίως για τις ενδυματολογικές της επιλογές που στρέφονταν σε πιο προσιτά brands και επομένως έδειχναν έναν πιο καθημερινό άνθρωπο.

Όμως, σύμφωνα με το «The Palace Papers» και το Hollywood Life, αυτό άλλαξε όταν στο πλάνο ήρθε η Meghan Markle. Τότε, η Kate ένιωσε ενοχλημένη, γιατί ξαφνικά είδε τα Μέσα να αρχίζουν να γίνονται περισσότερο επικριτικά και από εκεί που την περιέγραφαν ως εκθαμβωτική, την αποκαλούσαν βαρετή. Σε αντίθεση με τη Meghan που έγινε η νέα τους αγαπημένη.

Britain Royals

«Πείτε μου οποιαδήποτε γυναίκα που δε θα ένιωθε αποθαρρυμένη ανοίγοντας μία εφημερίδα και διαβάζοντας έναν τίτλο, όπως ‘H Kate Middleton από υπέροχη έχει γίνει βαρετή στο βασιλικό στυλ’. Οι τηλεφωνικές γραμμές από το Anmer μέχρι τον Coach Carole στο Bucklebury πρέπει να είχαν πάρει φωτιά», γράφει η Brown σε ένα κείμενο του βιβλίου.

Σε άλλο κομμάτι, η συγγραφέας τονίζει τη μεγάλη έμφαση που η Kate Middleton έχει δώσει στην γκαρνταρόμπα της για να εξηγήσει και να αιτιολογήσει τον λόγο που ένιωθε απειλητικά από την Meghan Markle.

«Η Kate είχε δουλέψει πολύ και σκληρά για το status της ως είδωλο του στυλ, παρά τις αναστολές που επιβλήθηκαν από το παλάτι. Είχε ανέβη παράλληλα με την απόρριψη της ελιτιστικής υψηλής ραπτικής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος μίας δεκαετίας φορώντας καλόγουστα προσιτά ρούχα, υποτάσσοντας τις προσωπικές της απόψεις και σηματοδοτώντας την αλληλεγγύη στις εργαζόμενες γυναίκες», γράφει.

Στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο ο πατέρας της Meghan Markle: Οι απειλές και τα σχόλια για τον Harry