Έξαλλη η Meghan Markle με την αδερφή της Samantha: Απαντά στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλη η Meghan Markle με την αδερφή της Samantha: Απαντά στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
Meghan vs Samantha Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η Meghan Markle απάντησε στη μήνυση της ετεροθαλούς αδερφής της. 

Σκληρή απάντηση στην αδερφή της Samantha έστειλε η Meghan Markle απαντώντας στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία είχε καταθέσει η ετεροθαλής αδερφή της δούκισσας στις 3 Μαρτίου.

Το σήριαλ με την οικογένεια της Markle συνεχίζεται

Η Meghan απάντησε στη μήνυση της Samantha ζητώντας από το δικαστήριο να απορρίψει την εκδίκαση της υπόθεσης, θεωρώντας τη μήνυση περί δυσφήμισης αβάσιμη. Η μήνυση της Samantha ήρθε μετά τα σχόλια της ετεροθαλούς αδερφής της στην Oprah Winfrey κατηγορώντας τη διάσημη αδερφή της για ψέματα στον Τύπο.

Οι δικηγόροι της Markle τόνισαν πως οι δηλώσεις της Samantha είναι ψευδείς και ανυπόστατες μιας και η δούκισσα ποτέ δεν έστειλε το μέιλ που κατηγορεί η αδερφή της πως έστειλε και το οποίο κατέληξε στα σχόλια του βιβλίου Finding Freedom για εκείνη.

Από τη μεριά της η Samantha έχει υπάρξει αυστηρή πολέμιος της Meghan από την πρώτη μέρα που μπήκε στη βασιλική οικογένεια και έφτιαξε μέχρι και βιβλίο τον Φεβρουάριο του 2021 με τίτλο The Diary of Princess Pushy’s Sister.

«Ήμουν μοναχοπαίδι»

Κάποια από τα στοιχεία για τα οποία η Samantha κατηγορεί τη Meghan αφορούν την αποφοίτησή της από το Γυμνάσιο και ότι έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς πατεράδες.

Οι δικηγόροι της Markle επιμένουν πως η δούκισσα ουδέποτε έκανε τα σχόλια αυτά ενώ η μόνη αναφορά της 40χρονης Meghan στην αδερφή της ήταν στη συνέντευξη στην Oprah όπου και εξήγησε πως δεν είχε καμία επικοινωνία με την αδερφή της την οποία δεν είχε δει για 20 χρόνια:

«Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, όπως ξέρουν όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα μαζί. Θα ήθελα να έχω αδέρφια, είμαι χαρούμενη που είμαι έγκυος για να έχει και ο Archie μια αδερφή», είπε τότε η Markle.

Πάντως αυτή τη στιγμή όλοι περιμένουν τον Harry, τη Meghan, τον Archie και την Lilibet την εμφάνιση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

Για το αν θα ήθελαν να εμφανιστούν στο μπλακόνι του Παλατιού, ο Omid Scobie έδωσε απάντηση εκ μέρους των Sussexes.