Τελικά, γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος βάζει άλλους να του τοποθετούν οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα;

Νατάσσα Σχοινά
Τελικά, γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος βάζει άλλους να του τοποθετούν οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα;

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η βασίλισσα Ελισάβετ στο Platinum Jubilee Pageant το 2022

AP

Τι άλλο θα ακούσουμε για τη βασιλική οικογένεια δεν ξέρουμε.

Εντάξει, το ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας απολαμβάνουν κάποιες ανέσεις παραπάνω από τους υπόλοιπους εμάς, είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Και, όταν λέμε «κάποιες», εννοούμε «πολλές». Το ότι, όμως, κάποιος φτάνει σε σημείο να βάζει άλλους να του τοποθετούν την οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα, όπως και να το κάνουμε, είναι κάπως τραβηγμένο.

Οι απαιτήσεις του πρίγκιπα Καρόλου ξεπερνούν τη φαντασία -και τη λογική-

Ο πρώην butler της Diana, Paul Burrell, αυτό ακριβώς είχε πει ότι συμβαίνει με την περίπτωση του πρίγκιπα Καρόλου στο Serving the Royals: Inside the Firm. Μαζί με μερικές άλλες εντελώς παράλογες για τον μέσο πολίτη απαιτήσεις.

«Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια των παπουτσιών σιδερώνονται, η βεντούζα του μπάνιου πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι ακριβώς χλιαρό», είπε ο Burrell.

Μην ξεχάσουμε κι ότι η ποσότητα της οδοντόκρεμας πρέπει να είναι ακριβώς 1 ίντσα, γιατί φυσικά και αυτό είναι κάτι φοβερά κρίσιμο.

Σιδερώνει μέχρι και τα κορδόνια από τα παπούτσια - Οι απίστευτες παραξενιές του πρίγκηπα Κάρολου

Τελικά, γιατί δε βάζει μόνος του οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα;

Πριν μπούμε στη διαδικασία να τον κατακρίνουμε, ωστόσο, είπαμε να δώσουμε ένα «παραθυράκι» μήπως και υπάρχει (σημαντικός) λόγος για αυτήν τη… διευκόλυνση. Μήπως τέλος πάντων έχει ο άνθρωπος κάποιο μυοσκελετικό, νευρολογικό ή πάσης φύσης πρόβλημα. Τελικά, όμως, όπως αναφέρει κάθε μέσο και πηγή, όπως το My London, ο 73χρονος διάδοχος του θρόνου απλά δε θέλει να το κάνει. Γιατί δε θέλει. Γιατί μπορεί.

Σε κάθε περίπτωση, χαρά στους ανθρώπους που ικανοποιούν όλες αυτές τις περιέργειες, όχι μόνο του Καρόλου αλλά και των υπόλοιπων μελών, καθώς φαίνεται ότι η λίστα είναι μεγάλη. Όπως το παράδειγμα της βασίλισσας Ελισάβετ που βάζει το προσωπικό να ελέγχει το νερό του μπάνιου της με ξύλινο θερμόμετρο ενώ σε ύψος δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 7 ίντσες (17,78 εκ.).