Η πριγκίπισσα Charlene επισκέφτηκε τον Πάπα και η εμφάνισή της μας θύμισε την Grace Kelly

Κατερίνα Μπούσιου
Η πριγκίπισσα Charlene επισκέφτηκε τον Πάπα και η εμφάνισή της μας θύμισε την Grace Kelly

 (AP Photo/Domenico Stinellis)

Μαζί με τον σύζυγό της και πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο, έκαναν ένα ταξίδι - αστραπή στο Βατικανό. 

Η αποκαλούμενη και θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό Charlene, πραγματοποίησε μία ακόμη επίσημη εμφάνιση, δείχνοντας ότι έχει επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά της. Το σημερινό και ξαφνικό ταξίδι με τον σύζυγό της Αλβέρτο στο Βατικανό έγινε με την αρμόζουσα επισημότητα αλλά και με dress code που ξάφνιασε.

https://www.instagram.com/p/Cfe3Db_slDc

Από την Grace Kelly στην Charlene

Με ένα μαύρο φόρεμα που άφηνε ωστόσο ακάλυπτους τους ώμους της και το κλασσικό δαντελένιο πέπλο για την περίσταση, η Charlene και ο Aλβέρτος, πήραν σήμερα την ευχή του Πάπα σε μία επίσημη και εθιμοτυπική επίσκεψη, για πρώτη φορά μετά τον γάμο τους. Η πριγκίπισσα φορούσε έναν μεγάλο χρυσό σταυρό με αλυσίδα από μικρές πέρλες μαργαριτάρια, σε μορφή ροζάριου, δείχνοντας την βαθιά πίστη της, αλλά και την πολυτέλεια που αρμόζει λόγω του ρόλου της.

Vatican Monaco Royals

(AP Photo/Domenico Stinellis)

Η κομψότητα της, θύμισε την μητέρα του Αλβέρτου, Grace Kelly και την αντίστοιχη επίσκεψή της στο Βατικανό το 1959 με τον πατέρα του πρίγκιπα Ρενιέ.

Prince Rainier Princess Grace

Η Charlene δεν είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει, αλλά συνεχίζει επάξια τον ρόλο της κομψής πριγκίπισσας στην ιστορία των Μονεγάσκων. Η Grace ωστόσο ακολούθησε τα ήθη της εποχής και το φόρεμα της δεν άφηνε ακάλυπτο κανένα σημείο του σώματός της, ενώ φορούσε και όλα τα επίσημα κοσμήματα και μία εντυπωσιακή τιάρα.

Η Charlene είναι βαθιά θρησκευόμενη και πιστή Καθολική και αυτή η πίστη την βοήθησε και στην μακροχρόνια περιπέτεια με την υγεία της. Δείχνει ωστόσο πως έχει επανέλθει πλήρως, τόσο στα συζυγικά όσο και στα επαγγελματικά της καθήκοντα λόγω του ρόλου της. Σε κάποιες πρόσφατες εμφανίσεις της, μάλιστα την είδαμε να χαμογελά, βάζοντας έτσι και τέλος στα ποικίλα σενάρια που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της και να αισθάνεται δυστυχισμένη με την παραμονή της στο Μονακό.

https://www.instagram.com/p/CdQlMxZs1BU

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο συνεχίζουν να επιμένουν σε αυτό το σενάριο, δικαιολογώντας την στάση της, ως μία κατ'ανάγκη συνθηκολόγηση για το καλό των παιδιών της. Ωστόσο σήμερα ο σύζυγός της στην συνάντηση που είχαν με τον Πάπα, υπήρξε τρυφερός μαζί της, χωρίς να αφήνει αμφιβολίες για την σχέση τους.