Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιστρέφουν στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιστρέφουν στην Αγγλία τον Σεπτέμβριο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών το 2022

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Οι «δρόμοι» άνοιξαν για την επιστροφή των Sussexes λίγους μήνες μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Εκεί που ο κόσμος είχε χάσει την ελπίδα ο πρίγκιπας Harry να αρχίσει να επισκέπτεται ξανά την Αγγλία, το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ προϊόν της μυστικής συνάντησης που είχε η τελευταία με τον ίδιο και με τη σύζυγό του, Meghan Markle, φαίνεται πως αποτέλεσε μόνο την αρχή.

Τώρα, μερικούς μήνες μετά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και, μάλιστα, τα νέα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.

Britain Prince Harry

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιστρέφουν στην Αγγλία

Ο Harry και η Meghan θα βρεθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Αγγλία και κατά τη διάρκεια του ίδιου διαστήματος θα επισκεφτούν και τη Γερμανία.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, είναι χαρούμενοι που θα επισκεφτούν τον Σεπτέμβριο αρκετές φιλανθρωπίες που βρίσκονται κοντά στην καρδιά τους», είπε εκπρόσωπός τους.

Οι Sussexes θα ταξιδέψουν στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μάντσεστερ και θα δώσουν το παρών στο One Young World Summit, την ετήσια συγκέντρωση ταλέντων από κάθε χώρα και τομέα προς εύρεση καινοτόμων λύσεων για τα φλέγοντα ζητήματα του πλανήτη. Ο πρίγκιπας είναι, μάλιστα, σύμβουλος, όπως επίσης και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau.

Έπειτα, θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για τα Invictus Games Dusseldorf 2023, όπου θα συγκεντρωθούν 500 διαγωνιζόμενοι από 20 χώρες (σ.σ. Τα Invictus Games είναι ένα διεθνές γεγονός για τους τραυματισμένους άντρες και γυναίκες που υπηρετούν ή έχουν υπηρετήσει στον στρατό).

Στις 8 Σεπτεμβρίου, θα επιστρέψουν στην Αγγλία για τα WellChild Awards. Το WellChild είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που φροντίζει σοβαρά άρρωστα παιδιά και νέους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1977).

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το αν ο Harry και η Meghan θα κανονίσουν κάποια συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία έχουν να δουν από τον περασμένο Ιούνιο και το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της. Τον Ιούλιο, μάλιστα, η μονάρχης ταξίδεψε στη Σκωτία για να απολαύσει τις διακοπές της στο Balmoral.

Ο bodyguard της Diana εξηγεί τι θα έκανε η πριγκίπισσα για να λύσει την κόντρα των γιων της