H Meghan Markle ήθελε να γίνει κολλητή της Kate Middleton αλλά εκείνη τη σνόμπαρε

H Meghan Markle ήθελε να γίνει κολλητή της Kate Middleton αλλά εκείνη τη σνόμπαρε

Η κόντρα μεταξύ Sussexes και Cambridges δεν έχει τελειωμό.

Η επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία είναι δεδομένη. Το πρόγραμμα έχει ήδη βγει και, όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι πρόκειται να μείνει στο σπίτι του στο Frogmore, όμως, στα σχέδια μάλλον δε θα είναι κάποια συνάντηση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, παρά το ότι θα βρίσκονται μόλις 1,5 χιλιόμετρο μακριά στο νέο σπίτι τους στο Windsor και το Adelaide Cottage.

Κάπως έτσι, το χάσμα μεταξύ Sussexes και Cambridges μοιάζει πια αγεφύρωτο. Τα πριγκιπικά αδέρφια και οι σύζυγοί τους δε θέλουν να καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια, οπότε το μήνυμα δείχνει να είναι σαφές.

Royal Baby Postpartum Perfection

Η Meghan Markle ήθελε να γίνει κολλητή με την Kate Middleton

Κατά την Emily Andrews, πρώην royal editor στη Mail, η κόντρα τουλάχιστον μεταξύ των δύο γυναικών οφείλεται στο γεγονός ότι η Meghan περίμενε ότι θα γίνουν κολλητές.

«Ήταν δύο γυναίκες, και οι δύο outsiders, που παντρεύτηκαν ανθρώπους της βασιλικής οικογένειας και ζούσαν στο ίδιο κτίριο στο παλάτι του Kensington. Προφανώς θα ήταν κολλητές. Και αυτό ήταν που ένιωσε η Meghan. Εκμυστηρεύτηκε σε πολλούς φίλους της ότι ήλπιζε πως η Kate θα τη βοηθούσε να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή, αλλά τα ρήγματα άρχισαν να φαίνονται πολύ γρήγορα.

Πίσω από τις πόρτες, η Meghan ένιωθε σνομπαρισμένη. Δεν είμαι σίγουρη αν η Kate το κατάλαβε ποτέ», είπε η Andrews.

Αυτό, όμως, έγινε συνδυαστικά με κάτι άλλο.

Ο πρίγκιπας William δεν ήθελε να την αρραβωνιαστεί τόσο γρήγορα ο πρίγκιπας Harry

Οι Sussexes πιθανό να συνέδεσαν την όχι και τόσο θερμή αντιμετώπιση της Kate στη Meghan ως επακόλουθο μίας συζήτησης που είχε ο Harry με τον William πριν τον αρραβώνα τους.

«Ο William είπε στον Harry πριν αρραβωνιαστούν: ‘Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς. Έχετε όλον τον χρόνο στον κόσμο. Δεν την ξέρεις και τόσο καλά’ και πιστεύω ότι αυτό έθεσε τις βάσεις (του ρήγματος)», σχολίασε η Andrews.

Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι οι δύο δούκισσες είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους και ειδικά σε ένα βασικό πράγμα: Η μεν Kate θέλει να υπακούει στους κανόνες του παλατιού ενώ η Meghan θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο.

Το ταξίδι του Harry και της Meghan στην Αγγλία κρύβει πολλά περισσότερα απ' όσα πιστεύεις