Αυτοί είναι οι 3 ηθοποιοί που θα αναβιώσουν τον έρωτα του William και της Kate στο «The Crown»

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτοί είναι οι 3 ηθοποιοί που θα αναβιώσουν τον έρωτα του William και της Kate στο «The Crown»

 (AP Photo/SNPA, David Rowland) NEW ZEALAND OUT

Τα πρώτα χρόνια του έρωτά τους στο κολλέγιο St. Andrews θα είναι και το κεντρικό θέμα της 6ης και τελευταίας σεζόν του Τhe Crown. 

Πριν καν δούμε την πρεμιέρα του 5ου κύκλου του The Crown το φετινό Νοέμβριο, ήδη ανακοινώθηκαν οι νέοι ηθοποιοί οι οποίοι θα ενσαρκώσουν την Κate και τον William. Εκείνοι, θα κάνουν το πανηγυρικό κλείσιμο της 6ης σεζόν ένα χρόνο μετά. Για να να μάθουμε άγνωστες juicy λεπτομέρειες από το νεανικό ειδύλλιο του ζευγαριού.

Ο επίλογος με έναν μεγάλο έρωτα

Θα είναι το highlight της σειράς του Τhe Crown, γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει αναφορά στην ζωή της Ελισάβετ και στα δρώμενα της βασιλικής οικογένειας, χωρίς το δημοφιλέστερο βασιλικό ζευγάρι των τελευταίων χρόνων, τον William και την Kate. Στον πέμπτο κύκλο που ξεκινά τον Νοέμβριο στο Netflix, θα βρεθούμε χρονικά στην δεκαετία του '90. Στα πρώτα σύννεφα στον γάμο της Diana και του Κάρολου, στο πολύκροτο διαζύγιό τους και στην νέα ζωή της πριγκίπισας του λαού.

https://www.instagram.com/p/CSrgSYPj7U3

Το πως βίωσε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ τον απόηχο του θανάτου της και πως «τραυματίστηκε» δημόσια και ιδωτικά η βασιλική οικογένεια. Αλλά κυρίως πως ο William και ο αδελφός του Harry επηρεάστηκαν από το παράδειγμα της μητέρας τους και πως έκλεισαν τα τραύματα της απώλειάς της. Καθαρά συναισθηματικός ο πέμπτος κύκλος και μένει να δούμε πια μυστικά των Royals δεν γνωρίζουμε και κυρίως το πως θα προβληθούν. Μείζον θέμα, για να μην έχουμε και πάλι την δυσαρέσκεια του Παλατιού.

https://www.instagram.com/p/CUQTEazMI34

Ωστόσο η παραγωγή έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της 6ης και τελευταίας σεζόν και πριν από λίγες ημέρες το καστ συμπληρώθηκε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC τον William στην ηλικία των 15 ετών θα υποδυθεί ο ηθοποιός Rufus Kampa, ενώ ο Εd McVay θα είναι ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει στην ηλικία των 20 χρόνων, μόλις δηλαδή ξεκινήσει τις σπουδές του στο κολλέγιο Saint Andrews, εκεί που γνώρισε και ερωτεύτηκε το 2001, την συμφοιτήτρια Kate. Δεν είχε ωστόσο γνωστοποιηθεί γιατί θα χρησιμοποιηθούν δύο ηθοποιοί για τον ρόλο, καθώς η εμφάνιση του William δεν είχε αλλάξει τόσο πολύ από την εφηβεία του μέχρι και την ενηλικίωσή του, για να δικαιολογεί μία τέτοια επιλογή.

Η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα William και πάλι στο προσκήνιο και το Twitter οργιάζει

https://www.instagram.com/p/CiAXLZOonVS

Από την άλλη πλευρά η 19χρονη ηθοποιός Meg Bellamy θα είναι εκείνη που θα κάνει τον ρόλο της Kate. Η οποία κέρδισε τον ρόλο στέλνοντας μαγνητοσκοπημένη την οντισιόν της, μετά το δημόσιο κάλεσμα της παραγωγής ότι αναζητούνται νέοι ηθοποιοί για το κάστ. Όπως βλέπεις, υπάρχει μία αμυδρή ομοιότητα με την δούκισσα του Cambridge.

megbellamy.jpg

Τα γυρίσματα της σειράς για τον τελευταίο κύκλο ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες, με τον δημιουργό της κορυφαίας σειράς Peter Morgan να μιλά για την δικαιοσύνη που είναι η λέξη - κλειδί για τον επίλογο του The Crown. Η εποχή μέχρι το 2001 είναι εκείνη που ολοκληρώσει την ιστορία και θα μας οδηγεί νοερά στο σήμερα. Στο happy end που έφερε ο William με την Kate, με τον γάμο τους, στα τόσα δεινά της οικογένειας. Θα υπάρχει ρομαντισμός αλλά και ρεαλισμός πριν το τέλος.