Η νέα εικόνα της πριγκίπισσας Charlene δείχνει ότι γύρισε σελίδα στη ζωή της

Η νέα εικόνα της πριγκίπισσας Charlene δείχνει ότι γύρισε σελίδα στη ζωή της

Μετά από τις περιπέτειες και την ταλαιπωρία των τελευταίων ετών, η Charlene δείχνει καλά στην υγεία της.

Το 2021, ό,τι νέο κυκλοφορούσε για την πριγκίπισσα Charlene αφορούσε στο περιβόητο ταξίδι της στην Αφρική. Η 44χρονη έφυγε τότε μέσα στο καλοκαίρι από το Μονακό για να κάνει ένα χειρουργείο ρουτίνας στη Νότιο Αφρική, το οποίο κατέληξε να την ταλαιπωρεί για μήνες, φτάνοντας, μάλιστα, να την εμποδίσει από την επιστροφή της στην οικογένειά της.

Η διαδικασία περιλάμβανε ανόρθωση του ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου που θα την προετοίμαζε για τα οδοντικά της εμφυτεύματα, όμως, μία μόλυνση που ανέπτυξε την άφησε σε ένα κρεβάτι της Αφρικής ανήμπορη να ταξιδέψει.

Η ψυχολογική και σωματική εξάντληση

Κάπως έτσι, έλειπε για μήνες από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Όταν, όμως, επέστρεψε τελικά στο Μονακό, ο Αλβέρτος δήλωσε πως η σύζυγός του είχε εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά οπότε περνούσε χρόνο σε ειδική κλινική για να γίνει καλά.

Μην ξεχνάς ότι στο τέλος του 2021, η πρώην αθλήτρια που αποσύρθηκε από τον χώρο το 2007, πραγματοποιούσε δημόσιες εμφανίσεις φανερά αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη ανησυχώντας το κοινό.

Η νέα ανανεωμένη εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene

Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό, η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκε πρόσφατα φανερά ανανεωμένη. Αφορμή στάθηκε η επίσκεψή της στον οίκο ευγηρίας Qietüdine στο Μονακό, όπου συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και το προσωπικό που τους φροντίζει. Φωτογραφήθηκε, μάλιστα, μαζί τους και ο καθένας τους κράτησε την κορνιζαρισμένη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CgerDTbDxOH

Στις φωτογραφίες, η Charlene φαίνεται να έχει ανακτήσει μέρος του βάρους που έχασε, ενώ δείχνει και γυμνασμένη, κάτι που σημαίνει ότι φροντίζει περισσότερο τον εαυτό της μετά την περιπέτεια των τελευταίων ετών.

Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Τα σχόλια του κοινού

Οι φανς της πριγκίπισσας είδαν τις νέες φωτογραφίες της και γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια για να την επαινέσουν.