Η Sandra Oh πήγε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά κατά 99% δεν ξέρεις τον λόγο

Η Sandra Oh πήγε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά κατά 99% δεν ξέρεις τον λόγο

Η Sandra Oh στα 74th Primetime Emmy Awards

Invision

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός έδωσε το παρών στο τελευταίο ταξίδι της μονάρχη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 96 ετών και σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, έλαβε τη θέση της στη βασιλική κρύπτη.

Αφότου αποχώρησε από το Αββαείο του Westminster, η διαδρομή του φέρετρου ξεκίνησε από το Long Walk του κάστρου του Windsor, μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων με μέλη των ένοπλων δυνάμεων. Λίγο μετά, ακολούθησαν ο πρίγκιπας Κάρολος και άλλα senior μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ πλήθος κόσμου είχε γεμίσει τα πλαϊνά του Μεγάλου Περιπάτου.

Γιατί ήταν η Sandra Oh στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ;

Πολλές προσωπικότητες έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο τελευταίο της ταξίδι και στον χώρο της ανάπαυσής της, από τους κοντινούς της ανθρώπους μέχρι ξένους ηγέτες. Οι θεατές, ωστόσο, εντόπισαν τη Sandra Oh ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της κηδείας και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έκανε εκεί η Χολιγουντιανή ηθοποιός και σταρ του Grey’s Anatomy και του Killing Eve.

Η Sandra Oh, τον περασμένο Ιούνιο, έγινε Αξιωματικός στο Τάγμα του Καναδά, το οποίο δημιουργήθηκε από τη βασίλισσα το 1967 και αποτελεί τη δεύτερη υψηλότερη τιμή στη χώρα. Το αξίωμα λαμβάνουν άνθρωποι που έχουν «εξαιρετικά επιτεύγματα, υπηρεσία στο έθνος και αφοσίωση στην κοινότητα».

Η 51χρονη ηθοποιός, λοιπόν, ήταν μέρος της αποστολής του Καναδά, στην οποία βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, Justin Trudeau με τη σύζυγό του, Sophie Gregoire Trudeau, ο Ολυμπιακός αθλητής Mark Tewksbury και ο μουσικός Gregory Charles.

Η Ελισάβετ μπήκε στην κρύπτη και ο Κάρολος συγκρατούσε τα δάκρυά του - Το ίδιο και η Meghan