Κι όμως επιβεβαιώθηκε αυτό που οι περισσότεροι πιστεύαμε για τη σχέση της Camilla με τον Harry

Κι όμως επιβεβαιώθηκε αυτό που οι περισσότεροι πιστεύαμε για τη σχέση της Camilla με τον Harry

Ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Camilla

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana ήταν πάντα με το μέρος της μαμάς του και αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη.

Η Camilla Parker Bowles ανέκαθεν ήταν ένα διχαστικό για τον λαό θέμα συζήτησης. Ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν πάντα «εκεί» όσο ο -τότε- πρίγκιπας Κάρολος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Diana και, που μόλις αυτή πέθανε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, άδραξε την ευκαιρία για να γίνει το 2005 η επίσημη σύζυγος του πρωτότοκου γιου της Ελισάβετ. Ή τουλάχιστον κάπως έτσι έχουν την ιστορία οι περισσότεροι στο μυαλό τους.

Britain Platinum Jubilee

Η Camilla, ωστόσο, πάντα ήταν ένας άνθρωπος που πήγαινε με τα «νερά» του παλατιού και ποτέ δε δημιούργησε πρόβλημα, οπότε σταδιακά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τη λάτρεψαν. Σίγουρα η βασίλισσα Ελισάβετ, ακόμα και ο William, ο οποίος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη μητριά του.

O Harry, όμως, είναι άλλη περίπτωση και το ξέραμε.

Ο δούκας του Sussex έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον ατίθασο και ασυμβίβαστο χαρακτήρα της μαμάς του, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη η αποκάλυψη της βασιλικής βιογράφου Angela Levin στο βιβλίο της, Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Future Queen Consort.

Εκεί, η Levin ισχυρίζεται ότι, ενώ η σχέση μεταξύ Camilla και Harry ήταν καλή σε γενικές γραμμές, η πλέον βασιλική σύζυγος, ορισμένες φορές ήταν επιφυλακτική με τον πρίγκιπα κι αυτό γιατί ένιωθε ένα «περίεργο» βλέμμα του.

«Η δούκισσα πάντα ένιωθε κάπως επιφυλακτική με τον Harry και τον έβλεπε με την άκρη του ματιού της να την κοιτάζει με έναν απόμακρο και ψυχρό τρόπο. Το έβρισκε ενοχλητικό. Κατά τα λοιπά, τα πήγαιναν καλά», είπε πηγή, την οποία δεν κατονομάζει η συγγραφέας στο βιβλίο της.

Επιπλέον, στο βιβλίο αναφέρεται και η προσπάθεια της Camilla να είναι υποστηρικτική για τον Harry, χωρίς, όμως, να θέλει να γίνει μία δεύτερη μαμά του.

«Ήταν πάντα υποστηρικτική για εκείνον και, όταν θεώρησε ότι η ώρα ήταν σωστή, τον βοήθησε να κατανοήσει τις δυσκολίες του σύγχρονου κόσμου. Δεν παρενέβη άμεσα και δεν προσπάθησε να αντικαταστήσει τη μητέρα του. Αντ’ αυτού, ήταν μία υποστηρικτική φιγούρα στο παρασκήνιο. Αυτό που παρατήρησα ήταν μία φιλικότητα μεταξύ τους, αλλά (εκείνος) ήταν και είναι μία χαμένη ψυχή με πάρα πολλούς τρόπους», σχολιάζει.

Ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη σχέση Καρόλου - Καμίλα