Γιατί ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απέχουν από υποχρεώσεις για δύο εβδομάδες

Γιατί ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απέχουν από υποχρεώσεις για δύο εβδομάδες

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William φεύγουν από το Copper Box Arena τον Οκτώβριο του 2022

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Εκεί που το πρόγραμμά τους ήταν πιο γεμάτο από ποτέ, ξαφνικά κάνουν ένα διάλειμμα, αλλά υπάρχει λόγος.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα από τότε που έφυγε από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι κάνει το ένα ταξίδι μετά το άλλο, δίνει το παρών σε σημαντικά φιλανθρωπικά γεγονότα και δείχνει ότι είναι εδώ περισσότερο από ποτέ. Δεδομένου ότι ο William είναι ο αμέσως επόμενος σε σειρά διαδοχής, όλα αυτά δεν είναι καθόλου περίεργα.

Britain Royals

Το τελευταίο event στο οποίο είδαμε την Kate να συμμετέχει είναι αυτό του Αγγλικού ράγκμπι στις 15 Οκτωβρίου στέλνοντας γράμμα στη λίγκα.

«Προς τις ομάδες της λίγκας του Αγγλικού ράγκμπι, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία με τα πρωταθλήματά σας. Ένιωσα μεγάλη τιμή που έγινα υποστηρίκτριά σας νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, καθώς γνωρίζω πόσο σημαντική στιγμή είναι αυτή για τη Rugby League. Η ικανότητα να συμμετέχω σε οποιοδήποτε παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι απίστευτη, αλλά το να μπορώ να το κάνω στα πάτρια εδάφη, το να υποδέχομαι ομάδες από όλον τον κόσμο και να δείχνω όσα έχει να προσφέρει αυτό το φανταστικό άθλημα, είναι πραγματικά ιδιαίτερο», έγραψε η Kate.

Γιατί θα υπάρχει αποχή δύο εβδομάδων του William και της Kate από τα δημόσια γεγονότα;

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, τα δημόσια γεγονότα έχουν σταματήσει και υπάρχει λόγος: τα παιδιά τους έχουν τις σχολικές διακοπές του τριμήνου, μία περίοδος που πάντα εκμεταλλεύονται για να περάσουν χρόνο ως οικογένεια.

Οι υποχρεώσεις φαίνεται να αρχίζουν πάλι από την 1η Νοεμβρίου, όταν ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας Diana θα παρευρεθεί στα 10α Tusk Conservation Awards, που αναγνωρίζουν τους ανθρώπους με ιστορίες που έχουν μεγάλο οικολογικό αντίκτυπο στην ήπειρο.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα γιορτάσει τη δουλειά ηγετικών οικολόγων με βάση τους την Αφρική στα ετήσια Tusk Conservation Awards που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στο Hampton Court Palace. Η Αυτού Μεγαλειότητά του θα παραστεί επίσης σε ένα συμπόσιο το επόμενο πρωί για να συγκεντρώσει τους νικητές των φετινών βραβείων, μέλη από προηγούμενα βραβεία και ειδικούς στην οικολογία», έλεγε η ανακοίνωση του παλατιού.