Επιβεβαιώθηκε αυτό που πιστεύαμε για τo πως νιώθουν ο William και ο Harry για το «The Crown»

Επιβεβαιώθηκε αυτό που πιστεύαμε για τo πως νιώθουν ο William και ο Harry για το «The Crown»
FILE - In this Sept. 6, 1997 file photo, from left, Britain's Prince Philip, Prince William, Earl Spencer, Prince Harry and Prince Charles walk outside Westminster Abbey during the funeral procession for Diana, Princess of Wales. Buckingham Palace officials say Prince Philip, the husband of Queen Elizabeth II, has died, it was announced on Friday, April 9, 2021. He was 99. Philip spent a month in hospital earlier this year before being released on March 16 to return to Windsor Castle. Philip, also known as the Duke of Edinburgh, married Elizabeth in 1947 and was the longest-serving consort in British history. (AP Photo/Jeff J. Mitchell, Pool, File) AP

Μπορεί τα δύο αδέρφια να μην τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, αλλά και οι δύο θα δυσκολευτούν με αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Το τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν της σειράς «The Crown» κυκλοφόρησε από το Netflix και οι φαν της σειράς -και της βασιλικής οικογένειας- πρέπει να ετοιμάζονται να γίνουν μάρτυρες των τεταμένων γεγονότων που συνέβησαν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και κυρίως όλα όσα οδήγησαν στον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.

Αυτή η σεζόν τοποθετείται αρκετά στα 90s, όταν ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry ήταν ακόμη παιδιά και βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας με τον χωρισμό των γονιών τους και τα επακόλουθα.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα νιώσουν άβολα

Σύμφωνα με τη royal editor Katie Nicholl που μίλησε στο ET, η πέμπτη σεζόν του Crown θα είναι γενικά πολύ άβολη, αλλά εκεί που θα κορυφωθεί αυτό το συναίσθημα θα είναι όταν έρθει η στιγμή για τον θάνατο της Diana.

Υπενθυμίζουνε ότι η Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας, άφησε την τελευταία της πνοή στις 31 Αυγούστου του 1997 μετά από τραύματα που προκλήθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο τούνελ Pont de l’Alma στο Παρίσι. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μαζί με τον σύντροφό της, Dodi Fayed, ο οποίος μαζί με τον οδηγό πέθαναν στο σημείο, αλλά και με τον σωματοφύλακά της, Trevor Rees-Jones που τραυματίστηκε σοβαρά αλλά επιβίωσε.

«Πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι κάπως άβολη στη θέαση, όχι μόνο για την Camilla και τον Κάρολο, αλλά και για τον William και τον Harry. Οι σκηνές που οδηγούν στον θάνατο της μαμάς τους θα είναι πολύ, πολύ άβολες για εκείνους.

Αυτή είναι μία περίοδος που έπρεπε να ζήσουν πολύ δημόσια. Ακούσαμε τον Harry να μιλά για την πολύ πραγματική επίπτωση που είχε στη ζωή του. Το ίδιο και τον William. Οπότε, το να το ξαναζήσουν όλο αυτό, ακόμα κι αν γίνει καλόγουστα, το να το επαναφέρουν, είναι απίστευτα δύσκολο για τον William και τον Harry», είπε η Nicholl για την επερχόμενη σεζόν.

Britain Obit Prince Philip

Σίγουρα το Netflix λέει και ξαναλέει ότι το Crown είναι μία πιο ελεύθερη διήγηση με πλαστά γεγονότα, αλλά α) όλοι ξέρουμε πως τα περισσότερα έγιναν κάπως έτσι και β) το να βλέπεις ξανά αναπαράσταση του θανάτου της μαμάς σου ποτέ δε θα είναι εύκολο.