H πριγκίπισσα Charlene καμαρώνει τα παιδιά της που ποζάρουν με εντυπωσιακές στολές για το Halloween

Μαρία Ροδίτη
H πριγκίπισσα Charlene καμαρώνει τα παιδιά της που ποζάρουν με εντυπωσιακές στολές για το Halloween

Η πριγκίπισσα Charlene έχει τεράστια αδυναμία στα 7χρονα δίδυμα, την Gabriella και τον Jacques. 

31η Οκτωβρίου χθες και το Halloween σε κάθε σημείο του πλανήτη πήρε «φωτιά». Πολλοί και πολλές ήταν οι stars που γιόρτασαν τη γιορτή των νεκρών, που είπαν «trick or treat» και που φόρεσαν τρομακτικά κοστούμια. Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλους όσοι γιόρτασαν ήταν και η πριγκίπισσα Charlene.

Βασικά… όχι η ίδια, αλλά τα παιδιά της. Τα δίδυμα Gabriella και Jacques ντύθηκαν για το Halloween με την περήφανη μαμά να δημοσιεύει το στιγμιότυπο στα social media.

Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene μεγάλωσαν και είναι κλώνοι των γονιών τους

Οι στολές των διδύμων και το post της πριγκίπισσας Charlene

«Happy Halloween» ευχήθηκε η πριγκίπισσα Charlene στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια χαριτωμένη φωτογραφία με τα 7χρονα δίδυμα παιδιά της. Η Gabriella ντυμένη κολοκύθα, φορά πράσινο καλσόν και φιόγκο, κορδέλα με κολοκύθα στα μαλλιά, ενώ έχει και ψεύτικα σημάδια στο πρόσωπο με μακιγιάζ. Ο Jacques αριστερά ποζάρει ντυμένος βαμπίρ, με λευκή μπογιά στο πρόσωπο και ψεύτικο αίμα γύρω από το στόμα, ενώ η στολή ολοκληρώνεται με μαύρο μανδύα και μπαστούνι.

https://www.instagram.com/p/CkYuEsHsudw

Τα παιδιά ποζάρουν στο σπίτι τους στο Μονακό στο απόλυτο Halloween σκηνικό: τα μαύρα και πορτοκαλί τραπεζομάντηλα έχουν καλυφθεί με ψεύτικους ιστούς αράχνης, ενώ τα μπαλόνια στο παράθυρο ολοκληρώνουν τέλεια τη διακόσμηση, πάντα στις ίδιες αποχρώσεις.

Φυσικά, τα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της Charlene δεν ήταν λίγα, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πόσο όμορφα είναι τα δίδυμα. «Πανέμορφα δίδυμα σε φανταστικές στολές!», ανέφερε ένας fan, με έναν άλλον να σχολιάζει: «Μ’ αρέσει αυτή η φωτογραφία! Χαρούμενο Halloween!».

Όσα έχει πει η πριγκίπισσα Charlene για τα παιδιά της

H πριγκίπισσα Charlene έχει μεγάλη αδυναμία στα δίδυμα παιδιά της και φροντίζει με κάθε ευκαιρία να τα φωτογραφίζει στο Instagram. Το 2019, η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την Gabriella και τον Jacques στο γαλλικό περιοδικό, Point de Vue, λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν «απίστευτη στοργή και ευγένεια ο ένας απέναντι στον άλλον».

Και είχε προσθέσει: «Μιλούν ο ένας στον άλλον όλη την ώρα και, όπως όλα τα παιδιά, μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο απότομοι, λίγο σκληροί ακόμα και στις συνομιλίες τους, αλλά υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον άνευ όρων».

https://www.instagram.com/p/BvAJzXjlNnU

Η πριγκίπισσα Charlene επαίνεσε επίσης την εσωτερική τους δύναμη «που τους επιτρέπει να πουν αυτό που σκέφτονται και αισθάνονται, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες», ενώ σημείωσε ότι «προσαρμόζονται σε όλες τις καταστάσεις» χάρη στην αυτοπεποίθηση που διαθέτουν και οι δύο. «Και όταν όλα είναι καλά, τότε τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει», πρόσθεσε.