Η πριγκίπισσα Charlene μετά τις δυσκολίες εμφανίστηκε σε μεγάλο event και ο κόσμος την αποθέωσε

Η πριγκίπισσα Charlene μετά τις δυσκολίες εμφανίστηκε σε μεγάλο event και ο κόσμος την αποθέωσε

Η πριγκίπιοσσα Charlene του Monaco στο Monaco picnic το 2022

AP

Μετά τις αλλεπάλληλες περιπέτειες με την υγεία της, η Charlene έχει επιστρέψει πια στην καθημερινότητά της και πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μεγάλα γεγονότα.

Η πριγκίπισσα Charlene του Monaco έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την πραγματικότητα των Media τα τελευταία χρόνια με τις περιπέτειες με την υγείας της και τις εμφανίσεις ή τις απουσίες της από μεγάλα δημόσια γεγονότα, όπου ο πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ δίνει κανονικά το παρών.

Η πρόσφατη εμφάνιση της 44χρονης πριγκίπισσας που το 2014 έγινε μαμά των δίδυμων παιδιών της, πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella, ωστόσο, ευτυχώς επιβεβαιώνει τη βελτιωμένη εικόνα με την οποία παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες.

Η πριγκίπισσα Charlene στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η πριγκίπισσα Charlene πραγματοποίησε εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Κάθισε, μάλιστα, μαζί με τους υπόλοιπους VIPs στην πρώτη σειρά στο σόου του Akris και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της και για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε δει πολλές τέτοιες εμφανίσεις της και για το υπέρκομψο outfit της.

Η Charlene επέλεξε ένα total black σύνολο με στρατιωτικό jacket από τη συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2023 του οίκου Akris, το οποίο συνόδευσε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CjNH7WjMaJL

Λίγο μετά, η Charlene έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία στην οποία μιλάει με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Albert Kriemler, λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της.

«Ευχαριστώ, Albert, για ένα υπέροχο βράδυ και συγχαρητήρια για τα 100 χρόνια τελειότητας του οίκου», έγραψε η πριγκίπισσα για να συνοδεύσει το post.

Η νέα εικόνα της πριγκίπισσας Charlene δείχνει ότι γύρισε σελίδα στη ζωή της

Τα σχόλια στο Instagram

Το κοινό που αγαπάει τη Charlene και είχε ανησυχήσει το προηγούμενο διάστημα βλέποντας τη μεγάλη απώλεια κιλών και τις πληροφορίες περί νοσηλείας της σε ψυχιατρική κλινική μετά την πολύμημη παραμονή της στην Αφρική (Στην Αφρική αποκλείστηκε κατόπιν χειρουργείου ρουτίνας στα δόντια, το οποίο κατέληξε σε μόλυνση), ενθουσιάστηκε που την είδε να απολαμβάνει ένα τόσο μεγάλο γεγονός.

Γρήγορα, λοιπόν, ο κόσμος άρχισε τα σχόλια υποστήριξης και αποθέωσης της αγαπημένης πριγκίπισσας.