Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene μεγάλωσαν και είναι κλώνοι των γονιών τους

Πατούλια Κατερίνα
Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene μεγάλωσαν και είναι κλώνοι των γονιών τους

Τα 7χρονα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, έχουν μεγαλώσει πολύ και μια φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα τους στο Instagram επιβεβαίωσε αυτό ακριβώς.

Όσο μεγαλώνουν, τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της θλιμμένης πριγκίπισσας Charlene, γίνονται κλώνοι των δύο γονιών τους.

Στη νέα σχολική φωτογραφία του πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Charlene, βλέπουμε πόσο μοιάζει με τον μπαμπά της η μικρή και με τη μαμά του ο μικρός πρίγκιπας. Η 44χρονη Charlene, τόνισε πως τα παιδιά της μςγαλώνουν υπερβολικά γρήγορα, μαζί με δύο emoji καρδούλες.

Τον Σεπτέμβριο, ο 64χρονος πρίγκιπας μαζί με την 44χρονη σύζυγό του συνόδευσαν τα παιδιά τους στην πρώτη μέρα στο σχολείο, με τον μικρό να προτιμά τσάντα Super Mario και με την μικρή να προτιμά τσάντα πεταλούδα.

Μιλώντας πέρσι για τα παιδιά του, όταν η Charlene παιδευόταν ακόμα με την υγεία της, ο Αλβέρτος είχε πει χαρακτηριστικά πως βοηθά τα δίδυμα ακόμα και για να κάνουν τις εργασίες τους ειδικά για την γεωγραφία:

«Περάσαμε μια φάση που ήθελαν να ξέρουν τα πάντα για τους ωκεανούς και τους πλανήτες και το ηλιακό σύστημα».

https://www.instagram.com/p/Cj-0k3aMUkR

«Δεν κάνουν ακόμα υπολογισμούς ή κάτι παρόμοιο, με αυτό θα έχω ένα μικρό πρόβλημα», είπε αρχικά ο πρίγκιπας Αλβέρτος, υποννοώντας ότι τα δίδυμα δεν το έχουν και πολύ με τα μαθηματικά, ενώ πρόσθεσε ότι τα παιδιά του ενδιαφέρονται πολύ για τα μαθήματα της γεωγραφίας και της φυσικής.

Rentrée scolaire pour le Prince Héréditaire Jacques et la Princesse Gabriella. © Photos : Eric Mathon / Palais princier

Posted by Palais Princier de Monaco - Prince's Palace of Monaco on Monday, September 5, 2022

Δίπλα στα δίδυμα παιδιά του ο Αλβέρτος

O Αλβέρτος είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο, λίγο μετά την νέα φυγή της Charlene, υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά του, Jacques και Gabriella, είχαν «υποφέρει από την απουσία της μητέρας τους», αλλά τα αποζημίωσε με το να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους:

«Για μένα, είναι πολύ απλό – η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου», είπε ο πρίγκιπας, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει τον ρόλο του αρχηγού κράτους και του πατέρα»!

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή τους– ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς λείπει για ιατρικούς λόγους, ο άλλος γονέας πρέπει να είναι εκεί. Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς να μου λένε ότι θα ήθελαν να ήταν εκεί για τα παιδιά τους, αντί να ασχολούνται τόσο πολύ με την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.