Νέο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan: Τα δάκρυα, η Diana & η κατάρα των γυναικών

Πατούλια Κατερίνα
Νέο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan: Τα δάκρυα, η Diana & η κατάρα των γυναικών

Το Netflix κερνάει χριστουγεννιάτικο δώρο στο Παλάτι τα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Marke και η δόση από Sussexes θα είναι διπλή.

Συγκράτησε τις ημερομηνίες: Volume I: Δεκέμβριος 8 και Volume II: Δεκέμβριος 15.

Το Netflix αποφάσισε να μας μοιράσει τα έξι επεισόδια του ντοκιμαντέρ των Sussexes σε δύο μέρη και το νέο τρέιλερ ξεκαθαρίζει τι θα δούμε: Για τον Harry, η Meghan ήταν η νέα Diana και ο φόβος μήπως την χάσει όπως έχασε ο 12χρονος εαυτός του την μαμά του, τον έκανε να ξεπεράσει και τίτλους και παλάτια και να φύγει μακριά, όσο πιο μακριά μπορούσε από το στέμμα.

Όχι ό,τι συνέβη στη Diana

Ο Ηarry ήξερε και φοβήθηκε πως η ιστορία θα επαναληφθεί, κάτι που έχει πει αμέτρητες φορές, ακόμα και στη μεγάλη διαμάχη του με την αστυνομία της Βρετανίας όταν εξήγησε πολλές φορές πως δεν μπορεί να επιστρέψει στη γενέτειρά του χωρίς να έχει η οικογένειά του την προστασία που απαιτείται.

Στο σημερινό τρέιλερ που μας αποκάλυψε και το σπάσιμο του ντοκιμαντέρ σε δύο μέρη, ο δούκας του Sussex εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο το Παλάτι φέρεται άσχημα στις γυναίκες που μπαίνουν στην οικογένεια:

«Ο πόνος και τα βάσανα που περνούν οι γυναίκες που παντρεύονται ένα μέλος της φίρμας, η φρενίτιδα, ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα η ιστορία να επαναληφθεί», ακούγεται να λέει ο Harry, όσο στο τρέιλερ παίζουν πλάνα της αδικοχαμένης Diana.

Το teaser για το ντοκιμαντέρ του Ηarry και της Meghan μόλις κυκλοφόρησε - Η ανατροπή με τον William

Η Meghan τονίζει στην κάμερα πως κατάλαβε νωρίς πως κανείς δεν θα την προστατεύσει ενώ ο Harry, που τονίζει πως ξέρει την αλήθεια καλύτερα από όλους τα βάζει γενικά με το Παλάτι, εξηγώντας πως στην φίρμα του Στέμματος, υπάρχει μια ιεραρχία, υπάρχουν ιστορίες που διαρρέουν και ιστορίες φυτευτές.

https://www.instagram.com/p/ClyRfwAA3Cf

Όλα άλλαξαν μετά τον γάμο

Ακούγεται ακόμα και ο Piers Morgan που αρχικά αποθέωνε την Meghan και ήταν φίλος της, να αλλάζει γνώμη και να την αποκαλεί στο τέλος πριγκίπισσα Πινόκιο. Ανάμεσα σε δάκρυα, πόνο και ταλαιπωρία, η Meghan καταφέρνει τελικά αυτό που μάλλον σκεφτόταν πάντα: Να πάρει τον Harry στιε ΗΠΑ και να ζήσει αυτή καλά και οι υπόλοιποι στο Παλάτι καλύτερα.